Şimdi Ara

lumia 930 mu nikon coolpix l330 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fotoğrafçılık hobisine güzel bir başlangıç yapmak istiyorum. Şuan elimde lumia 1320 telefon var. Yaklaşık 1 sene oldu alalı. Sizce bunu satıp lumia 1520 veya 930 mu almalı,yoksa bunu kullanmaya devam edip mini dslr tarzı bir makine mi almalı? Ya da hepsini bırakıp Canon powershot sx600 tarzı kompak bir makine mi almalı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı arıza lambası -- 14 Nisan 2015; 15:13:07 >

• Heves bu, ne olacağı belli olmaz. 1 ay başlayıp bırakabilirsin de, yıllarca kendini geliştirebilirsin de.

Şimdi işin heves kısmını geçtim, teorik olarak bakarsak. Fotoğraf makinesi alırsan muhtemelen işi kavradıktan sonra sana sunduğu ISO seviyesi, lens kalitesi vs. bir zaman sonra yetmeyecek ve daha iyisini, daha kalitelisini isteyeceksin. L1520 yada L930 alırsan sana sunduğu imkanlar şuan zaten L1020'nin kırpılmış hali olduğu için daha iyisini isteme lüksün olmayacak, yada L1020 PureView 808 alabilirsin. Lumia Camera'dan dolayı telefon cephesinde daha iyisi yok. Kamerayı geçtim, şimdi Windows 10 geldiği için sistemin önü büyük derecede açılıyor. Son zamanlarda Microsoft mobilde yıllardır oynadığı kurumsal kesimden ziyade kişisel kesime, vatandaşa oynuyor.

L920 kullanıcısı olsaydın demek istediğimi çok iyi anlardın. Sistemde Lumia Camera olmasına rağmen L1320'nin fotoğrafçılık ile alakalı iyi bir fikir sunacağını sanmıyorum, kararsızlıkta kalman normal.

• Küçük, şirin bir up
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sora 1020 alınmaz , işlemcisi o kameraya yatmiyor. her foto çekiminde tel 2 saniye bekliyor. Ayrıca hafiften sarımtıraklık problemide var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520 alın derim hem kamerası iyi hem işlemcisi iyi hemde ömürlük cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her ikisini yaptım.

Bir yanda 925 var,bir yanda Nikon D3100 yatıyor.

Tavsiyem yarı-dslr almaman.

SLR ALMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 14 Nisan 2015; 23:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Ben her ikisini yaptım.

SLR ALMA

925 sayılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye sayılmasın yahu baya iyi çekiyor zamanına göre

• quote:

Niye sayılmasın yahu baya iyi çekiyor zamanına göre

İphone 6 plus kullandıktan sonra bana kötü geliyor.

• Yakında yolculuğa çıkıyorsunuz sanırımda?

Konuyu yine saptırdık hocam

• quote:

Ben her ikisini yaptım.

SLR ALMA

Niçin yarı dslr almayayım ?
  • quote:

Yakında yolculuğa çıkıyorsunuz sanırımda?

Konuyu yine saptırdık hocam

Yok yok benim değil bir yakınımın plus.

Hep benim yüzümden, hep böyle yapıyorum konu sahibi arkadaş kusura bakmasın.

• Elinizdeki telefon dursun, canon eos-m alın yanına daha aşağısına verdiğiniz para değmez.
  • 1320 kalsın bu arkadaşın dediğini yapın.

Bir süre sonra sıkılırsınız SLR alırsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Elinizdeki telefon dursun, canon eos-m alın yanına daha aşağısına verdiğiniz para değmez.

Hocam dediğiniz makina gerçekten çok güzel makina ama benim bütçe max 500 belki 600. Buna uygun ne olabilir?
  • Herkese teşekkürler. Panasonic Lumix DMC-LZ20 e karar verdim. Emektar 1320 ye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Elinizdeki telefon dursun, canon eos-m alın yanına daha aşağısına verdiğiniz para değmez.

Hocam dediğiniz makina gerçekten çok güzel makina ama benim bütçe max 500 belki 600. Buna uygun ne olabilir?

İkinci el al temiz bulursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Herkese teşekkürler. Panasonic Lumix DMC-LZ20 e karar verdim. Emektar 1320 ye devam.

İyi bir cep telefonundan daha iyi bir görüntü vermez bu makine bence.
  • bence lumia 930. lumia 1520den daha iyi bir wp deneyimi var. kamerasına bakarsak geçen bi yarışmada en iyi kameralı telefon ödülünü almıştı. gerçekten kaliteli interneten bi göz atın derim.
  • Bende Canon 600D almaya niyetliydim vazgeçip L1020 aldım iyiki 600D almamışım neden dersen bununla bile daha tam oturtamıyorum ayarları makina alsaydım çok uzun bir zaman geçerdi ben öğrenene kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.