Şimdi Ara

Lumia 930 Whatsapp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gece telefondan müzik dinledikten sonra whatsapp'ta bir anda bir sorun oluştu. Uygulamaya girmeye çalıştığımda "Uygulama Mağaza'da aransın mı ?" Diye bir soru yöneltiyor. Altında da "Bu görev için bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı Mağaza'da aramak istiyor Musunuz? diyor. Evet e bastığımda mağazadaki Whatsapp sayfasını açıyor fakat ne bir indirme ne de bir başka seçenek gelmiyor. Yani uygulamayı silip tekrar yüklemek istesem yükleyemeyeceğim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ?

• Muhtelemelen sildiğinde tekrar yükleyebilirsin.
  • Uygulamayı mağazada aratma sorunu geçti fakat şimdi de Whatsapp ı tıklıyorum öylece tepkisiz kalıyor. Havaya tıklıyorum sanki.
  • Tamam kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. Ya da ondan önce telefonu kapatıp açmayı dene ondan sonra kaldırıp tekrar yüklersin.
  • Sorun çözülmüştür. Normalde diğer uygulamalar yüklüyken mağaza da aratınca ve sayfasına gidince aşşağıda 2 seçenek oluyor. Görüntüle ve Paylaş. Eğer yüklü değilse, Yükle ve Paylaş Şeklinde. Fakat whatsapp ta ikisi de olmadığı için endişelendim ve silemedim. Neyse ki whatsapp ı her türlü kullanamadığım için sildim ve mağazaya gittim. Bu sefer Yükle butonu geldi. Ve yükledim sorunum düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 920 - Şarj dolma sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.