Şimdi Ara

⏩ Lumia 950 Aldım ve Görüşlerim (1 haftalık deneyim içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zannediyorum ki birsüre daha,kimbilir belki de sonsuza kadar;Windows Phone hayatına kullanıcıları açısından ''VERYANSIN PHONE'' olarak devam edecek.''Tolerans eşiği'' diye bir kavram var nihayetinde....

Buarada cihazınız hayırlı olsun.İzlenimler için de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Zannediyorum ki birsüre daha,kimbilir belki de sonsuza kadar;Windows Phone hayatına kullanıcıları açısından ''VERYANSIN PHONE'' olarak devam edecek.''Tolerans eşiği'' diye bir kavram var nihayetinde....

Buarada cihazınız hayırlı olsun.İzlenimler için de teşekkürler

Teşekkürler. Windows Phone garip bir yolda ilerliyor, çokta riskli gidiyor. Nokia hala piyasada olsaydı umudum olurdu ama Nokia ve HTC gidince sadece Microsoft kaldı, son yapılan hareketlere bakınca pekte önü açık görünmüyor sistemin. Windows 10 güncellemesini ilk çıkan Lumia cihazlarına verseydi, birkaç sosyal uygulamayı adam etseydi, yeni telefonlarını daha rekabetçi fiyattan satsaydı vs. yine daha fazla umudum olurdu ama yapsaydı-etseydiler ile şirket kendi topuğuna sıkacak gibi gözüküyor buradan bakınca. Bakalım zaman gösterecek ne olacağını.

• Güle güle kullan cihazı hocam inceleme'de çok güzel olmuş emeğine sağlık
  • W10'da "Sahibinden.com" uygulaması var mı? En gıcık olduğum şeylerden biri bunun yokluğu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler tayfn1907

Yok maalesef. 2 yıldır gelemedi bir türlü. Sahibinden.com Mobil diye bir uygulama var ama mobil site kısayolu muhtemelen, denemedim, Yenot diye biri yayınlamış.

Yeni:

Kamera

Gece vakti tripod ile birkaç çekim yaptım. Bir dahaki sefere flaşı denemeyi düşünüyorum.

http://img.webme.com/pic/o/onsrcom/WP_20151220_17_34_37_Pro_LI.jpg
    http://img.webme.com/pic/o/onsrcom/WP_20151220_17_39_15_Pro_LI.jpg
    http://img.webme.com/pic/o/onsrcom/WP_20151220_18_34_23_Pro_LI.jpg
    http://img.webme.com/pic/o/onsrcom/WP_20151220_18_42_04_Pro_LI.jpg (Günün fotoğrafı diyebiliriz )

Batarya

Iris taramayı kapatınca garip bir şekilde batarya şaha kalktı SP4 kullanıcıları zaten belirtmişti, pek inanasım gelmemişti ama kendim deneyince inandım, cidden garip. Birkaç gün daha kullanıp tam süreleri buraya yazarım.

Oyun

Windows 10 olarak arkasında müthiş bir Xbox desteği var. Çoğu oyunun Xbox başarımı desteği var. Xbox uygulamasına girip oyunların sayfalarını takip edebiliyorsunuz, başarımlarınıza bakıp arkadaşlarınızla karşılaştırabiliyorsunuz gibi birsürü özelliği var. Modern Combat 5 yükleyip denedim. İlk açıldığında ilk görevi oyun kasıla kasıla yarıladım, baktım böyle olmuyor kapatıp açtım, bu sefer akıcılık biraz daha arttı ama yine bir S6 etmedi performans. Oyun oynanabiliyor ama genelde kastığı için pekte zevkli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 21 Aralık 2015; 0:35:07 >

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Acele etmeyin bekleyin sistem gelişecek. 2020 yılına kadar bekleyip ancak o zaman goruş bildirmek gerekir

• Benim en cok merak ettigim. Hic surduruluyor yada yukleniyor cikiyormu.

Cikiyor dersen yikilirim. Ne olursa olsun yuk... Yada surd... Cikarsa almam

• Modern combat 5 genel olarak wp platformunda sıkıntı var entegrasyonu düzgün yapılmamış olsa gerek oyunun. 1520 de ve 640XL dede kasmalar yaşatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Benim en cok merak ettigim. Hic surduruluyor yada yukleniyor cikiyormu.

Cikiyor dersen yikilirim. Ne olursa olsun yuk... Yada surd... Cikarsa almam

Valla hocam emin ol çok zorluyorum telefonu. Geri tuşuna basıp kapatmıyorum hiç uygulamaları. Sabah uygulama açıyorum 5-6 tane, akşama kadar yine 5-6 tane daha, yatarken sabah açtığım 5-6 uygulama gün boyu kullanmama rağmen kaldığım yerden(yakınlaştırma-kaydırma vs. dahil) direk açılıyor Hiç yükleniyor'a sürdürülüyor'a rastlamadım. Bu durum cidden yapılan işi hızlandırıyor. Lumia 920'de önce .jpg resim gibi bir efekt olurdu multitaskingden uygulamayı açınca ama L950'de oda olmuyor, bir şeyler iyileşmiş yani. Tek sorun Whatsapp. Multitasking'den girince hiç Yükleniyor'a falan rastlamadım ama bildirim gelince arkaplanda açık olsa dahi bildirime basıldığında yükleniyor yazıyor.

• İcime su serptin. Her ne kadar gm 4g den memnunsamda wp yi cok begniyorum. Uygulama eksiklii cok problem degil ama bu tarz sacmaliklar olmamali

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları beğendim bu arada kamera performansı çok iyi
  • Hocam nasıl gidiyor L950 yaramazlık yok dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Hocam nasıl gidiyor L950 yaramazlık yok dimi?

Şuraya cevap yazdım satırlarca, az önce Edge sağolsun güzel bir hata verdi, tüm mesajım kayboldu. IE kullanım bakımından çok daha iyiydi Edge'e kıyasla bana göre. Edge'de geri tuşuna basınca geri navigasyon var ama ileri navigasyon yok. Bazen linklere basınca ya geç tepki veriyor yada hiç açmıyor. Yeni sekme butonu genelde geç tepki veriyor. Fotoğraf ve videolarda her ne kadar kullanmasam da DLNA ile paylaşım yok, uygulama indirmek gerekiyor. Geçen gün sebebini hatırlamıyorum ilk reset'imizi yedik. Ya oyunda yada internette dolaşırken telefon kilitlendi, birkaç saniye sonra kapanıp açıldı. İlk hafta sıkıntılar yoktu ama zaman geçtikçe sistem eksik hissi vermeye başlıyor. Edge yerine IE konulsa, birkaç bugfix gelse sıkıntı yok aslında.

Diğer yandan iris tarama, kamera, dokunmatik, uygulamalar, mağaza vs. sorunsuz çalışıyor. Continuum deneme şansım oldu, harika bir deneyim, kısa süreliğineydi multitasking vs. ayrıntılı inceleyemedim ama kesinlikle PC hissi veriyor ve telefonun hala kullanılabiliyor olması ayrı bir güzellik. Continuum'da Edge'de geri tuşunu görünce hafiften bir gülümseme geldi :)

• Hocam selamlar.
    L950'de Hücresel Veri/SİM ayarlarında "SADECE 3G" seçeneği var mı?
    Bulunduğum yerde şebeke sorunu var 3G olan 2 çubuk zor çekiyor o yüzden sürekli 2G'ye düşüyor bağlantı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Batarya değiştirilebiliyor mu bu arada ?

HTC One X marka-model cihaz kullanıyorum. Cihazın bataryası çıkarılamıyor, iphone'lar gibi. Cihaz 2011 senesinde piyasaya civarı çıkmıştı. Ben sanırım Ocak/2012'de almıştım, 4 senedir cihaz bende ve çalışır duruöda olduğu için cihazı kullanıyorum. Aldığımdan beri pil ömrü bitmedi. Tek sıkıntı şarjı çabuk bitiyor. Şimdi ya modem olarak kullanmayı düşüyorum veya harici batarya almayı düşünüyorum.
  • Sadece 3G seçeneği yok maalesef. Insider sürümlerine bir ara gelmişti ama kaldırıldı diye biliyorum, diğer iyi özellikler gibi

@serdarski Aynen benim de L920'nin bataryada herhangi bir sorun yok Tabi ki çıkarılabilir olması her zaman için artı bir özellik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.