Şimdi Ara

⏩ Lumia 950 Aldım ve Görüşlerim (1 haftalık deneyim içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme için teşekkürler. Allah kolaylık versin ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Sanırım bu seçenekler artık geri dönmeyecek. Bu arada hayırlı olsun telefonunuz.
    Aklıma bir şey takıldı hocam telefonunuz ne kadar yazılımsal destek alacak bir fikriniz var mı?

Sağolasın Windows 10 ile beraber sisteme gömülü bir şey kalmadı. Ayarlar, alarm, telefon, mesajlaşma, galeri vs. aklınıza ne gelirse hepsi uygulama yapıldı. Güncelleme geleceği zaman mağaza üstünden geliyor, yani teorik olarak Windows 10 ne kadar süre piyasada kalırsa(tek kod olduğu için mobil veya PC fark etmez) Windows 10 telefonlar o kadar süre yazılımsal destek alacak. İşin güzel tarafı mağazadan olduğu için marka model fark etmeyecek, herkes güncellemeyi aynı anda alacak :) Sadece ana ekran, bildirim paneli, güvenlik güncellemeleri gelirse mağazadan değil, her telefona tek tek, farklı farklı verilecek, bu ne kadar, kaç yıl sürer bilmiyorum.

@Dexter Morgan, sağolun hocam. Hayırdır beklentilerinizi karşılamıyor mu artık Windows ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 7 Aralık 2015; 0:26:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Sanırım bu seçenekler artık geri dönmeyecek. Bu arada hayırlı olsun telefonunuz.
    Aklıma bir şey takıldı hocam telefonunuz ne kadar yazılımsal destek alacak bir fikriniz var mı?

Sağolasın Windows 10 ile beraber sisteme gömülü bir şey kalmadı. Ayarlar, alarm, telefon, mesajlaşma, galeri vs. aklınıza ne gelirse hepsi uygulama yapıldı. Güncelleme geleceği zaman mağaza üstünden geliyor, yani teorik olarak Windows 10 ne kadar süre piyasada kalırsa(tek kod olduğu için mobil veya PC fark etmez) Windows 10 telefonlar o kadar süre yazılımsal destek alacak. İşin güzel tarafı mağazadan olduğu için marka model fark etmeyecek, herkes güncellemeyi aynı anda alacak :) Sadece ana ekran, bildirim paneli, güvenlik güncellemeleri gelirse mağazadan değil, her telefona tek tek, farklı farklı verilecek, bu ne kadar, kaç yıl sürer bilmiyorum.

@Dexter Morgan, sağolun hocam. Hayırdır beklentilerinizi karşılamıyor mu artık Windows ?

Hiç karşılamıyor. Wp 7den beri kullanıyorum. Dedik 8de gelişir olmadı. 8.1de adam olacak dedik gene olmadı. Hadi 10u bekleyelim dedik gene olmadı. Göç etmek gerekiyor bu sistem. İstediğim programlar hala gelmedi

• Hayırlı olsun. Yeni tarayıcıda sağa sola kaydırarak ileri geri gitme yok mu? Yada başla türlü ileri gitme yok mu?

Diğer sorum ise indirme yöneticisi geldi mi? Yani tarayıcıdan birşey indirirken telefonla başka işler yapabiliyor musunuz? Hadi 100 dolarlık lumia'ya koymasınlarda. 600 dolarlık 2 gb ramli telde bu işleri rahat rahat göreyim.

Şahsen mağaza eksikliği bir nebze olsun kabul edilebilirde, sistemsel eksikler artık kabul edilemez. Bir sonraki gdr ye kadar da en az 1 yıl beklenir ki ancak eksikler kapatılır.

• fotoğraflardaki yer bayburt mu
  • Tamamını okudum öncelikle hayırlı olsun.

Gayet güzel ve objektif yazmışsın. Muhtemelen her kelimesine katılıyorum ama şunu ekleyeyim bu telefonları kimse almazsa geliştirici kime uygulama yazacak değil mi? Uygulama dediğin gelir önemli olan donanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ile uygulamaların arka planda çalışmasına izin veriliyor artık. Edge arka planda indirme yapabiliyor olması lazım ram e çok yüklenme olmadığı zaman. 3gb ram e de kolay kolay yüklenmez windows

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Extras + Info'da firmware adı olarak ne yazıyor? Denim mi başka bir şey mi? Merak ettim.

• Uygulama olmazsa da windows telefonları bu fiyattan kimse almaz. Microsoft sistemle beraber en azından popüler uygulamaların tamamını kesinleştirmeliydi (sadece instagram facebook ile olmuyor). 950 almayı düşündüğüm bi telefon ama mağaza gelişmezse benim gibi mağaza ile pek işi olmayan adamlar dışında kalanların alacağı bi telefon değil. Uygulama dediğinin gelmesi kolay olsaydı 3 yıldır gelirdi. Üzülüyorum şu sistemin mağaza yüzünden yerin dibine sokulmasına

• Hayırlı olsun,güzel inceleme olmuÅŸ.Sistem tam otursa,universal app ler geliÅŸtiriciler tarafından benimsense windows mobile ı kimse tutamaz.

• hayırlı olsun inceleme teşekkürler
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Beklemeyin, bir 550 yada 950,alın kurtulun diye. Amaç yeni cihaz satmak, yoksa zaten en az iki ay önceden hazırdı bu wm10.

• Ekranda jelatin var mıydı kutudan çıkardığında?

• Hocam testlere bakılacak olursa pekte iyi çalıştığı söylenemez yazılım olarak,
    Amiral gemisinin bu kadar geride olması hiç iyi değil .
    Benim 735 ile fark yok bu durumda.
    Ha diyen olabilir ki daha final güncellemesi gelmedi ondan demesin.
    Cihaz satılıyorsa piyasadaysa eğer tam sürüm olarak değerlendirilir.

https://m.youtube.com/watch?v=-wne8m9qCFs&feature=youtu.be

Tarafsız olarak izleyin lütfen fanboy olarak değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Hocam testlere bakılacak olursa pekte iyi çalıştığı söylenemez yazılım olarak,
    Amiral gemisinin bu kadar geride olması hiç iyi değil .
    Benim 735 ile fark yok bu durumda.
    Ha diyen olabilir ki daha final güncellemesi gelmedi ondan demesin.
    Cihaz satılıyorsa piyasadaysa eğer tam sürüm olarak değerlendirilir.

https://m.youtube.com/watch?v=-wne8m9qCFs&feature=youtu.be

Tarafsız olarak izleyin lütfen fanboy olarak değil .

İzledim ancak düşünce şu;
    O cihazlar ile kıyaslama yapılacaksa 950 xl kullanılmalıydı.

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı işlemciyi kullanan g4 den bayağı bi geride.
    Wp hep stabil bi sistem olarak bilindi,şuan önizleme sürümü yüklü ve tam sürüm geldiğinde o 1dk lık fark kapanırsa,L950 ye bakışınız ne olur?
    Birde şu var hepsi aylardır piyasada ve düzeltme,performans güncellemelerini almış cihazlar,bu kadar ön yargı sizin biraz fanboyluğa kaçtığınızı göstermez mi?
    6s de aniden çökme sorunu,g4 de dokunmatik sorunu,s6 da performans güncellemesi ram sızıntısı sorunu için güncellemeler yayınlandı.
    L950 yi kötülemek için daha çok erken,ha ocak 2016 dan sonra çekilen video olsaydı sonuna kadar haklıydınız.
    z5 e gerekli güncellemeler verilerek g4 ün üstünde bi performans sağlanabilir.
    Ne L950 nede o cihazlardan birini kullanıyorum.
    Cihaz olarak L535 i geçici olarak aldım.Şuan 8.1 sürümündeyim wm10 insider biraz yavaş çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Evet aynı işlemciyi kullanan g4 den bayağı bi geride.
    Wp hep stabil bi sistem olarak bilindi,şuan önizleme sürümü yüklü ve tam sürüm geldiğinde o 1dk lık fark kapanırsa,L950 ye bakışınız ne olur?
    Birde şu var hepsi aylardır piyasada ve düzeltme,performans güncellemelerini almış cihazlar,bu kadar ön yargı sizin biraz fanboyluğa kaçtığınızı göstermez mi?
    6s de aniden çökme sorunu,g4 de dokunmatik sorunu,s6 da performans güncellemesi ram sızıntısı sorunu için güncellemeler yayınlandı.
    L950 yi kötülemek için daha çok erken,ha ocak 2016 dan sonra çekilen video olsaydı sonuna kadar haklıydınız.
    z5 e gerekli güncellemeler verilerek g4 ün üstünde bi performans sağlanabilir.
    Ne L950 nede o cihazlardan birini kullanıyorum.
    Cihaz olarak L535 i geçici olarak aldım.Şuan 8.1 sürümündeyim wm10 insider biraz yavaş çalışıyordu.

Merhaba,
    Bu mesajım da fanboyluk nerde pardon?
    Ben amiral gemisi olan cihazın bu kadar kötü performans vermesini diyorum.
    Deneme sürümü ile piyasaya cihaz sürüp eleştiri almamak olmaz .
    Ayrıca ben kendim 735 kullanıyorum fanboy dediğin bir markayı veya ürünü övmektir ancak ben burada herhangi bir cihazı övmemişim ki neden fanboy diyorsunuz.
    Kendim zaten wp kullanıyorum...

Fazlaca sert eleştirip,diğer cihazların kaç aydır piyasada olduklarını göz ardı etmişsiniz,L735 ile kıyaslamanız dahi sizi böyle gösteriyor.
    Neyse amacım biraz daha bakış açısını genişletmekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Fazlaca sert eleştirip,diğer cihazların kaç aydır piyasada olduklarını göz ardı etmişsiniz,L735 ile kıyaslamanız dahi sizi böyle gösteriyor.
    Neyse amacım biraz daha bakış açısını genişletmekti.

Mesajların gösteriyor ki fanboy sensin.
    Kafan güzelmiş güle güle kullan.

Videoda hep W10 uyumlu olmayan uygulamalar seçmişler. Haliyle daha bi yavaş kalmış. Bu arada deneme sürümü falan denmiş yukarıda ama şu an bildiğin W10 bitti. Sadece operatörlere dağıtım ve firmware güncellemeleri kaldı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.