arkadaşlar merhaba, bugün depoyu kurcalarken çok çok eski telefonum Lumia 735 4G NFC cihazımı buldum. Windows Phone 8.1 kurulu, nasıl Windows 10 a geçirip APK kurabilirim bu cihaza ? |
Bildirim
arkadaşlar merhaba, bugün depoyu kurcalarken çok çok eski telefonum Lumia 735 4G NFC cihazımı buldum. Windows Phone 8.1 kurulu, nasıl Windows 10 a geçirip APK kurabilirim bu cihaza ? |
Özelden yazamadım hocam, telegram grubu var ordan sorarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. lumiaturkiye diye aratırsanız bulursunuz gruplarda. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
lumia 930 için ekran arıyorum istanbulda temin edebileceğim yer varsa dm atabilirsiniz |
Hocam uygulamaların dosya link'leri bozulmuş, yenileyebilir misiniz rica etsem :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uğraşmak isteyen Windows 10 yüklemekle uğraşsın, son driverlarla güzel bir seviyeye geldiği söyleniyor. Benim Lumia 950'ye istediğim sürümü yükleyemedim, imkanı olan denesin. |
Lumia 925 kullanıyorum tarayıcı twitter acmiyor Win 10da twitter uygulaması var mi ya da tarayıcı açıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerdeyim lumia var elimde giremiyorum telegrama Oluyorsa izinde win 10 kurayim dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Twitter için istiyorum zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |