ne kadara aldınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lumia Cihazları #2021# #ANA KONUSU# (8. sayfa)

-
-
550'ye aldım hocam. Kutu + Fatura + Camera Grip'i dahil.
-
Geçen arşivdeki eski fotolarıma bakıyordum, bundan 5 - 6 sene önce lumia ile gece fotosu çekmişim hala o foto gibi gece çekim performansı sunan telefon yoktur.
-
Evet, cidden güzel fotoğraflar çekiyor. Kameranın açıldığında hafif bir çalışma sesi duyulması bile güzel bir şey
-
Arkadaşlar bu hata hakkında bilgisi olan var mı?
Şu adımı yapmaya çalışıyorum: https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-device-recovery-tool-sss-2b186f06-7178-ed11-4cb6-5ed437f0855b adresine gidip Lumia Device Recovery Tool u indirip kurarak cihazı baştan kurun!
Evde kullanılmayan bi lumia 925 win8.1 var. Bu işlemleri yapacaktım ilk defa deniyorum ama ilk adımda takıldım
yada kullanabileceğim alternatif var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thementalist57 -- 14 Mayıs 2021; 15:9:11 >
-
Girdiğiniz dosya yolunda bir sorun var gibi görünüyor, bir oraya göz gezdirebilir misiniz? Benim bu program hakkında pek deneyimim yok, ama belki bir yardımı dokunabilir söylediğimin. Birazdan yardım ederler size büyük ihtimal.
-
-
Teşekkür ederim hocam telegram grubundan destek aldım kurdum şimdilik. Ama şarj soketinde problem var sanırım telefonun onunla uğraşıyorum:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapabildiğinize sevindim hocam
-
telegram grubumuza bekleriz hocam :)
-
WDRT bakıma girdi hocam ondan bu hatayı veriyor telegram grubumuzda WDRT offline versiyonu var.
-
hey gidi günler ne heyecanlı günlerdi lumia zamanları vay be 920 925 ve 640xl derken mecbur android platformuna geçmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:))
-
hele n8 den sonra ilk lumia telefonum 920 yi kutusundan çıkarıp açtığımdaki o heyecan yok muydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle elinize emeğinize sağlık Asaf üstadım...
sayenizde Lumia cihazlarm hayata döndü :)
ilk mesjınızdan aşağıda alıntı yaptığım linkiniz kırık, güncellemeniz mümkün mü?
Alıntı
metni:-Nokia Navigasyon Paketi-https://dosya.co/ab8rs0rd10nd/Here.zip.html bunca çabanız ve emeğiniz için tekrar teşekkür ederim, sağlıcakla kalın
-
hocam telegram grubumuza bekleriz + yardımcı da oluruz :)
-
oradayım zaten... ;)
orada olmayıp da buraya bakanlar için linkin yenilenmesini istedim :)
-
merhaba kaç seferdir deniyorum fakat mavi ekranda kalıyor olmuyor.
wdrt ile win8.1 güncelliyorum daha sonra normal güncelleştirmeyi yapınca çarklardan sonra mavi ekrana düşüyor
nerede hata yapıyorum?
-
Telegram grubumuza gel reyiz t.me/lumiaturkiye
-
Oradayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X