anroid kurulmaz mı bu cihazlara. yada normal windows 8. 10 ne olursa mobil değil. |
Lumia Cihazları #2021# #ANA KONUSU# (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi ki denememişsin boşver 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihaza hiçbirşey yapılamıyor
Neden :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefona sim kart takılıp arama yapılabilir mi
-
Yapılabilir. Yedekte 925'im var ara ara kullanıyorum.
-
bana youtube programı gerek nasıl yüklerim bu cihaza. desteği kestin anlarım da neden mağazayı kapatırsın. iyi kötü eski programlar duraydı.
-
Lumia 735 var elimizde taş gibi telefon ama sadece kamera, arama, SMS ve müzik dinlemek için annem kullanıyor. Yani WhatsApp en azından kullanılsaydı iyi olacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram var mı güncel hesaplarda çalışabilen wp10 da bir de wp8 de tarayıcıdan YouTube a girilebilir mi
Aynen bende dolapta duruyor.
-
Bende de 950 xl var kıyamıyorum ne satmaya ne kullanmaya 3 ayda bir hat takıyorum hem yasaya takılıp kapanmasın hemde şarj edip batarya iyice ölmesin diye
Zamanında umut vaat ediyorlardı.
Ama olmadı maalesef.
hocam merhaba bayadır bu cihazı arıyorum satın almak isterim , instagram kullanıcı adım : _ilker16 burdan detayları görüşebiliriz.
-
Maalesef satmıyorum ama lumia turkiye telegram grubunda satın birilerini bulabilirsin
hiç telegram kullanmadım eğer siz gruba üyeyseniz bana destek olabilir misiniz ?
-
lumia 920 cihazı windows 11 bağlayınca görmüyor. Eski fotoğraflarımı kurtarmak istiyorum. Çözümü bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X