|
Lumia Cihazları #2021# #ANA KONUSU# (6. sayfa)
-
-
WP8.1 SDK Lite kullanıyorum ve evet sadece Appxbundle olan dosyalarda hata veriyor.
Bilgilendirme için teşekkürler
-
Merhaba Lumia 950 xl için stock radyo uygulamasını nerden bulabilirim windows store de 3. Parti uygulamalar var fakat ilk başlarda olan sonraki sürümlerde neden kaldırıldığını bilmediğim orjinal fm radyo uygulaması kadar kullanışlı değil -
Konu efsane. -
Android yükleme vs yok mu? Onu da yapalım eksik olmayalım
-
Malesef 1607 den itibaren yavaş yavaş çoğu özellik (çocuk odası, fm radio...) kaldırıldı hatta çoğu Windows Phone 8 için yazılmış silverlight uygulamaları (Here Maps) ve oyunları bile yeni 1607, 1703 ve 1709 ile uyumsuz...
Mağazada üçüncü parti reklamsız olan bir radyo programı vardı A harfi ile başlıyordu bulursam yazarım hocam -
tmm hocam bulursanız sevinirim
-
ya AWR Radyo yada avrasya
-
Bu fena değil gibi: Radio FM Phone Al - Microsoft Store tr-TR
-
İnternet üzerinden radyo dinlemek için bu AudialsRadio.AppxBundle radyo uygulamasını tavsiye ederim. Aynı zamanda çalan sesi kaydetme özelliği de mevcut :)
Ayarlardan geliştirici modunu açıp App Installer v1.0.12894.0.AppxBundle uygulama yükleyicisini yükleyip o şekilde kurabilirsiniz.
-
güzell
-
W10 1607 versiyonla[[{1703, 1709 }]] versiyonlarında ne gibi farklar oluyor
1607den 1709a nasıl güncelleme yapılıyor
Geçmeye degermi 1709 sürümüne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon88 -- 16 Mart 2021; 18:18:40 > -
Lumia gibi sağlam bir cihazın işlevsiz kalmasını aklım almıyordu. Yabancı bir kaynaktan unlock işlemini yaptım. Sizin konuyu .xap dosyalarını ararken buldum.
Telefonun basit bir arayüzü olduğu için dedeme vereceğim. En azından namaz vakti uygulamasını yüklemek istiyordum. Paylaştığınız için minnettarım.
Acaba Android'de olduğu gibi farklı launcher veya dialer uygulamaları var mıdır? Telefonu en basit haline getirmek istiyorum. Androidde yaşlılar için launcherlar vardı böyle amaçlara hizmet eden.
-
Hocam cihazınız hangi model
1607 ile 1709 arasında Eğer Microsoft Logolu bir cihazınız veya Lumia 730/735/830/930 veya 1520 varsa ikiside aynı hızda çalışıyor stabil
Fakat 1709 da daha güncel UWP uygulamaları varken 1607 ve öncesinde daha eski UWP uygulamaları var. Örneğin myTube 4 1607 de myTube 3 olarak var...
Fakat bazı silverlight uygulamaları (xap) 1709 ile uyumsuz
Fakat ben 1709u öneririm tabi saydığım cihazlar varsa...
1709 için 1607 de iken Lumia 950XL reg dosyasını cihaza gömün zaten yukarıda anlattım güncellemeler bitince fabrika ayarlarına dönün tamamdır -
En basit yapmak için Ana sayfayı iki kutucuğa kadar küçült sadece arama uygulaması namaz vakti gibi şeyleri koy
Zaten Android de bazı cihazlarda yaşlı modu bildiğin Windows Phone -
hocam çok önceden geçmiştim w10a
lumia 525 şuan stabil çalışıyor
1,16gb güncelleme dosyası var. Ama onu kurmadı hazıfada bekliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon88 -- 20 Mart 2021; 13:11:17 > -
Youtube bazı modeller için videolar yuklemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon88 -- 19 Mart 2021; 18:15:54 > -
Hocam teşekkürler
videolu anlatımda yapsan olur. Youtube fazla Türkçe kaynak yok yararlanacak çok fazla kişi olabilir -
Hocam biz eski Lumiacılardanız ya, arkadaşla L925 forumundan tanışıyoruz onun muhabbeti var aramızda. Lumia 925 e gidip 1320 romu atmıştık zamanında ne heyecanlıydık be -
Güzel günlerdi. Sayfalarca sohbet edilirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X