< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lumia Cihazları #2021# #ANA KONUSU# (5. sayfa)
-
-
11 ŞUBAT 2021 İTİBARİYLE ANA KONUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
-
Güncel - hort
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysquen -- 11 Şubat 2021; 3:19:9 > -
2014 aldığım lumia 1320 halen kullanıyorum hiç bir yerınde çizik bile yok,bir defa çöktü onuda yaptım . Pili daha 2 gün gidiyor. Ben lumia skype telegram hedef 2024 . Teşekkür lumia
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen o şekilde :) 2014-15 den beri Lumia 930 devam... Piyasa var sanki şöyle güzel RENKLİ hızlı cihazlar biz almıyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows phone 8.1 de çalışan youtube uygulaması var mı ?
Bu arada emeğine sağlık.
-
sadece İnternet Explorer 11 Mobile
quote:
Orijinalden alıntı: Asaf1sadece İnternet Explorer 11 Mobile
Şuan telefonda Windows 10 mobile sürümü yüklü ve 8.1 için ffu dosyası da mevcut.
Direk wpinternals ile işleme geçebilir miyim yoksa illa 8.1 yüklümü olması gerek cihazda ?
-
Windows 10 Mobile da geliştirici modunu açıp xap veya appx, appxbule dosyalarını deploy edebilirsiniz.
Windows Phone cihazlarda ise artık bootloader kilidini açmanız şarttır. (xap veya appx, appxbundle deploy etmek için)
Ben her zaman Windows Device Recovery Tool ile temiz kurulum yapmanızı öneririm...
Anladım teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asaf1Windows 10 Mobile da geliştirici modunu açıp xap veya appx, appxbule dosyalarını deploy edebilirsiniz.
Windows Phone cihazlarda ise artık bootloader kilidini açmanız şarttır. (xap veya appx, appxbundle deploy etmek için)
Ben her zaman Windows Device Recovery Tool ile temiz kurulum yapmanızı öneririm...
Hocam belirttiğiniz adımlar eşliğinde işlemleri uyguladım fakat en son olarak bu kısımda kalıyor ve cihaz şuanda ölü durumda açılmadı
-
WDRT ile tekrar 8.1 yükleyip aynı adımları tekrar etmeme rağmen yine aynı sonuç ile karşılaştım.
-
son ekranda da yine programı kapat aç yaparak bootloader unlock bölümüne girin
usb bağlantısını asla kesmeyin bu işlemleri yaparken.
bu program kapat aç yaparak işlemleri yapabiliyor hocam
Dediğiniz gibi programı kapatıp açtığımda artık cihazı program algılamıyor mecburen telefon açılsın diye wdrt ile cihazı yeniden 8.1 yüklemek gerekiyor :(
-
Visual runtime paketi ve Windows Phone 8.1 SDKlar yüklü mü hocam
birde o son reboot ekranında ses kısma + güç tuşuna 10 saniye basılı tutun cihaz açılıyor mu
telegram grubuna gelebilirsen orda daha aktif bir şekilde yardımcı olalım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asaf1Visual runtime paketi ve Windows Phone 8.1 SDKlar yüklü mü hocam
birde o son reboot ekranında ses kısma + güç tuşuna 10 saniye basılı tutun cihaz açılıyor mu
Hocam tamamdır hallettim oldu. Bu bootloader kilidi kalıcı olarak açık kalıyor mu yoksa wdrt ile sıfırladığımızda tekrar kilitleniyor mu ?
-
+ Paylaşmış olduğunuz xap dosyalarını Windows Phone Application Deployment 8.1 ile yükleyebiliyorum onda sıkıntı yok ama appx olan dosyaları yüklemeye çalıştığımda error hatası veriyor. Siz nasıl yüklediniz acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X