Şimdi Ara

lumia daha güçlü batarya takmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Çoğunuzun bildiği gibi L 1020 lerin bataryası telefonda göre çok güçsüz. Ve de gömme batarya. Nette hiç göremedim acaba bunlara 2000mh yerine kapatisesi daha büyük batarya takabilirler mi servisten yada başka Bi yerden.
    Harici şarj taşıyorum sürekli yanımda oda işkence geliyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 1020 düşünüyodum gerçekten çok mu az dayanıyor bataryası
  • Tek kusuru o diyebilirim ama ne yazıkki çok az gidiyor. internetle alakalı wifi olsun 3g olsun şarj su gibi gidiyor. Hele birde navigasyon.
    Ama bekleme modunda olsun çevrimdışı film izlemek olsun müzik dinlemek olsun hiç bir sorun yok. Yada saatlerce tel de konuş gene iyi.
    1,5 gün dayandığı oldu bir kere ama net ile alakalı hiç bir şey yapmamıştım.
    Telefon herşeyi ile harika ama ah şu batarya

• Aliexpressde büyük kapasiteli bataryalar var.
  • Yetkili servise sor ama olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Site güzelmiş ama benim telefon için yok :(

• olmayan yoktur :) bu sitede bak istersen link
  • olmayan yoktur :) bu sitede bak istersen link
  • Lumia 925 dede batarya sorunu var. Şahsen ben 1gunu çıkartamıyorum. Powerbank almayı düşünüyorum

• Siz yine şanslısınız Nokia 820ye batarya koymayı unutmuş resmen 1650 mah dalga geçer gibi en dandik 520de bile 1430 varken bu cesaret nedir anlamıyorum resmen prize bağlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

olmayan yoktur :) bu sitede bak istersen link

Gördüm onları kardeşim onlarda 2000mh. Çin malı da olsa 1020 uyumlu şöyle 3200 mh lık bakıyorum ama galiba üretilmiyor. Kaç gündür baktım yok. Harici ile idare edeceğiz artık. Samsung için iphone için şarjlı kılıf bile üretiyorlar Nokia ya göre oda yok.
    Artık uygun bir normal bir kılıf bulacağım birde ona uygun harici bir tane batarya el becerim olsa ben yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordoFedai -- 18 Ağustos 2014; 22:06:17 >

• İstanbula donduğumde bir Nokia care merkezi ile konuşacağım bakalım. Farkı neyse vereceğim olur ise

• BordoFedai B kullanıcısına yanıt
    Olmazmı hocam hemde en kralı var ama biraz tuzlu

http://mugen.co/nokia/nokia-lumia-1020.html

• Arkadaşların göstermiş oldukları iyi ise al bence :)

• tituslivius kullanıcısına yanıt
    Ooo 3000mh. Yan sanayi ama olsun. Orijinali bi alttaki link 1020 mh dı. Valla büyük ama olsun harici şarj cihazından iyidir. Düşünmüyor değilim çok sağolsun kardeşim.

Bu arada bugün ilk kez fotoğrafçıya gittim.a4 boyutunda bir resim çıkardım. Fotoğrafçıda bende hayran kaldık. Kameranın gücü büyük resimde ortaya çıktı. 41i ilk kez hissettim böyle.
    Çok sağol tekrardan.

• Bu arada gümrüğe takılmaz inşallah bu

• BordoFedai B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...bende almayı planlıyorum...benimde sizden ricam ürün elinize ulaştığında yorumlarınızı banada ulaştırırsanız memnun olurum..

Satıcıya mesaj atın ürünün fiyatını düşük fiyatlı yazsın.o zaman sorun olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.