Şimdi Ara

Lumia Denim Avrupa'da dağıtılmaya başlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
4
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://windowsphonehaber.com/lumia-denim-avrupada-dagitilmaya-basladi.htm

Yakın zamanda ülkemize de gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 520'ye önden vermeleri iyi. 6 aydır saçma sapan hataları düzeltmediler. Klavye, internet Explorer çökmesi ve hataları, zırt pırt sürdürülüyor yazısı çıkması gibi sorunları umarım çözmüşlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizi yine adam yerine koymamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Ülkemizi yine adam yerine koymamışlar

Hindistan ve Güney Amerika için yayınlanmadan Avrupa'ya gelmesi de çok sevindirici.

• Cyan güncellemesi verirken afrika bile bizden önce almıştı biz yine gecikmeli alıcaz gibi.

• Dp kullanıyorum bizede gelecek mi bu yoksa tek betaları mı alıyor dp kullananlar?

• En baba yenilikler 1520,930 gibi cihazlara gelecek onlara verilmiyor ne avrupa nede çinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cyan güncellemesi verirken afrika bile bizden önce almıştı biz yine gecikmeli alıcaz gibi.

Umarım öyle olmaz bu sefer fakat benim tahminim ülkemizde Ocak ayında başlayacağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Dp kullanıyorum bizede gelecek mi bu yoksa tek betaları mı alıyor dp kullananlar?

Sanırım Lumia Software Recovery Tools ile cyan ı tekrar kurup öyle güncelleme yapacaksınız.

Veya denim in recovery tools a gelmesini bekleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 18 Aralık 2014; 18:34:31 >
  • Biran önce gelsinde 925'de ki güç yönetimi sorunu düzelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Dp kullanıyorum bizede gelecek mi bu yoksa tek betaları mı alıyor dp kullananlar?

Sanırım Lumia Software Recovery Tools ile cyan ı tekrar kurup öyle güncelleme yapacaksınız.

Diğer ülkelerde dp kullananlarda sıkıntı çıkmamış,bizde de sorun olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

quote:

Bu konuda kesin bilgim yoktu teşekkürler.

Fakat temiz kurulum yapmak daha iyi bir seçenek olabilir.

• Hocam cihazı sıfırlayın ve cihaz merkezi hariç tüm uygulamaları güncelleyin sorununuz hallolur.

Ben denedim sıkıntı çözüldü.

• Pil tüketimi düzeliyor mu peki ?
  • quote:

Pil tüketimi düzeliyor mu peki ?

Güç tasarrufu kapalı. Facebook ve whatsapp arka planda çalışır halde wifi kullanarak günü çıkartıyor.

• Ben sorunlu haliylede 1 günü çıkartıyorum 3g ile microsoft 925 ve 1020 için fix güncellemesi yayınlayacaktı ancak daha sonradan bu hataların denim güncellemesi ile düzeltileceği açıklandı şimdiye kadar bekledim biraz daha beklemekten zarar gelmez sanırım.
  • quote:

Ben sorunlu haliylede 1 günü çıkartıyorum 3g ile microsoft 925 ve 1020 için fix güncellemesi yayınlayacaktı ancak daha sonradan bu hataların denim güncellemesi ile düzeltileceği açıklandı şimdiye kadar bekledim biraz daha beklemekten zarar gelmez sanırım.

Doğru olanı yapıyorsunuz emin olun.

Çünkü dediğim işlem çok uğraştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

quote:

Teşekkürler o zaman beklemeye devam

• Aralık bitmeden denim vereceğiz dediler ve o yönde gidiyor bakalım.Artık temel güncellemeler ve ek olarak 3-5mb hata düzeltmeleri verilir.Denimi belki 1 ay bile kullanmadan w10 gelicek,o zaman konuşacak çok şey olacak

• Ben yeniyim buralarda onun için pek anlamam ama umarım bahsedilen ufak tefek hataları çözmüşlerdir batarya performansı çok önemli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.