Şimdi Ara

Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde -> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lordem

Kamera iyileştirmeleri, 4K video kaydı(bazı modeller için),alarm erteleme, karolardan grup oluşturabileceğiz artık, bildirim merkezine hücresel veri de eklenecek, HDR modu(kamera)
    Kamera ağırlıklı güncelleme olacak 720P 60FPS video çekebilir olacağız(Bazı modeller)

Çok fazla bi değişiklik beklememek lazım o zaman. Asıl değişiklik W10'da olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Evet çok bir şey yok gibi görünüyor ama işlevleri büyük yenilikleri var, inşallah W10 da devrim olur.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 17 Aralık 2014; 20:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Hard format nasıl oluyor

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hali hazırda Windows Phone 8 ve 8.1 ile kullanılan bütün modellere Denim güncellemesi ve hatta Windows 10 güncellemesi gelecek. Microsoft bu konuda çok iyi. yemin ederim tekrar lumia alasım geliyor ya ah fakirlik varya. Şu anda gözüme görünen en büyük sorun bildirim merkezindeki ufak tefek hatalar. Onlarda tahminim Windows 10 ile gider. Zaten Windows 10 bomba gibi geliyor.Microsoft sağ olsun bütün ürünlerine güncelleme veriyor. Tek problemleri en ufak bir sorun bile bir sonraki güncelleme tarihine kadar düzeltilmiyor. En basiti ses ayar kısmındaki sorun için 2 yıl bekledik. Sorunu biliyorsunuz zamanında müzik dinlerken sesi kısınca telefonun master volume sesi de kısılıyordu. Çünkü tek ayar vardı. Bu çok büyük bir sorundu. Ufacık bir ara güncelleme yayınlamak yerine uzun bir zaman sonra yani wp 8.1 ile bu sorunu giderdiler. Bunun gibi ufak tefek şeyler beni deli etse de, Microsoft bütün ürünlerine Windows güncellemesini ayrım yapmadan verdiği için tebrik edilmeyi hak etti diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Hard format nasıl oluyor

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/settings-and-personalization/reset-my-phone
  • Beyler ben ota üzerinden denim güncellemesini yûkledim.Cihazım Tr cihaz değil yalnız.Hindistanda kullanılan model.Sanırım paralel ithalat almanın iyi yanı bu Şimdilik gördüğüm en iyi değişiklik mobil veriyi hızlı açıp kapamanın bildirim ekranına gelmiş olması.10 numara olmuş.Tam da istediğim birşeydi. Telefon lumia 520 bu arada

Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde ->
     Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde ->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 18 Aralık 2014; 15:01:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera performansı ne durumda acaba ?

• Lumia 620 Almanya romu kuruyorum. Almanya 620 için denim güncellemesini yayınlamış
  • Denim denim denim denimi de geçin derim,w10 un previewi 25 ocakta gelecek o zaman görün derim

• afrikada dağıtıma başlandı bizde tık yok
  • Birleşik Arap Emirlikleri romu kurdum Denimde kamera sararma sorunu gtşmiş. Performasns artmış
  • Kamera dışında hücresel veri ve klasorleme olayı işe yarar olucak 1320 kullanıcıları için sanırım.

• Prewiev kullanıyorum 1320 aynen klasorlemek büyük telefonda çok iyi oluyor ancak dp olduğu için bazen kasmalar bazen sürdürülüyor yazısı çıkıyor hele ki arka plan resmi varken klasorleme açıksa telefon da takılmalar başlıyor...
    Internet explorerda ısınmalar mevcut ancak ve umarım DENIM da bu sorunlar duzelmiş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Lumia 620 Almanya romu kuruyorum. Almanya 620 için denim güncellemesini yayınlamış

Bende kurmak istiyorum navifirm için product code bulamadım kullandığın kodu bana da verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Lumia 620 Almanya romu kuruyorum. Almanya 620 için denim güncellemesini yayınlamış

Bende kurmak istiyorum navifirm için product code bulamadım kullandığın kodu bana da verir misin

059S036
  • sanırım bunda sonra gdr2 gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Denim yüklücez sonra hemen w10 geliştirici

GDR 2 gelecekmiş yine erteledi keratalar .

• Benim telefonum sanırım almanya çıkışlı L930 ben denim guncellemesini denemek için ne yapmam lazım?

• Arkadaşlar,

Lumia 1520 kullanıyorum.

Region = United States, Turkey gözüküyor.

Denim gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.