Şimdi Ara

Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde -> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Wifi+ çift dokunma+ konum açık. 1320 kullanıyorum.

24.00 de yattım, 09.00 da kalktım. %2 gitmiş. Genelde de %2-3 civarı gidiyor. %12 de arka planda birşeyler açık olabilir mi?

hocam 1320 nere 525 nere. Tabi mah'ye bakınca bu kadar fark olmaması gerekir ama öyle olmuyor işte:((
    valla arka planda açık birşey yok insider harici. 2 mail de senkron durumda. Wifi yerine 3g açık konum+double tap aynen sizin gibi.
    Bu değere bile şükretmek lazım batarya %40'ın altındaysa daha fazla gidiyor gece sonradan fark ettim.
    525'te %10 altı zor gibi 3g ile:))
  • 820 için bazı Avrupa ve Asya ülkelerinde yayınlanmış.

Yakında ülkemizde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 içinde yayınlanmaya başlamış avrupada

• Turkcell cihazlarına gelmedi henüz sanırım en azından bir çok modeline beklemedeyiz hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Turkcell cihazlarına gelmedi henüz sanırım en azından bir çok modeline beklemedeyiz hala.

Biz operatör cihazı kullananlar olarak mağdur edildik gerçekten artık sesinizi duysalar iyi ederler hocam.

• Turkcell'e mail atmak lazım ama doğru adrese atmak lazım onuda yazık gerçekten birde en büyük en iyi operatörüm diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Turkcell'e mail atmak lazım ama doğru adrese atmak lazım onuda yazık gerçekten birde en büyük en iyi operatörüm diyorsun

Yalancılar yetmiyormuş gibi hırsızlar hocam.

• Önizleme sürümler için yüklenebilir hale gelmeyecek mi ?

• Görmeyen duymayan var ise Turkcell rom'lu Lumia 1020'ye güncelleme geldi sanırım indiriyorum şuanda
  • Darısı 820/920 cilerin başına...

NOT: En çok parayı bu cihazlardan alıp, en son gfüncellemeyi bu cihaza dağıtanlara yazıklar olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Darısı 820/920 cilerin başına...

NOT: En çok parayı bu cihazlardan alıp, en son gfüncellemeyi bu cihaza dağıtanlara yazıklar olsun!

+1
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.