Şimdi Ara

Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde -> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Ben teknosadan aldıydım bende yok ozamanda ne fark varsa bişey veriyolar illa kıvrandırcaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Ben teknosadan aldıydım bende yok ozamanda ne fark varsa bişey veriyolar illa kıvrandırcaklar.
    quote:

Orijinalden alinti: 1zeus1

Ben teknosadan aldiydim bende yok ozamanda ne fark varsa bisey veriyolar illa kivrandircaklar.

Bende çözemedim hepsiburadadan alan adam indiriyor avea ne alaka anlamadym
  • Bende teknosadan aldim. Guncellemeyi indirdi yuklemeye hazirlaniyor diyo %15 gelince indirildi ama acilamadi hatasi veriyor

520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozen88 -- 7 Ocak 2015; 22:47:57 >
  • Güncelleme olup olmadığını kontrolü 5dk oldu hala bitmedi
  • zabazingo0 kullanıcısına yanıt
    Benim 20 dk oldu bulmadı neti kapadım tekrar denetliyorum 5-6 dk yı geçti sonunda bulsunda sorun olmaz yarına kalmasın benim için yoksa taa akşama kalır meraktan ölürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Benim 20 dk oldu bulmadı neti kapadım tekrar denetliyorum 5-6 dk yı geçti sonunda bulsunda sorun olmaz yarına kalmasın benim için yoksa taa akşama kalır meraktan ölürüm.

Benimde başladı. Bende merak ettiğimden bugün güncelliyorum
  • zabazingo0 kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı benim bi 20 dkdır daha bekliyorum 11.30 a kadar başladı başladı yoksa kapatırım.10.30 dan beridir bekliyorum.

• Güncellemeyi yaptım L520'ye İE gerçekten uçmuş farkı anlayacaksınız,patır kutur sesler giderilmiş(video seyrederken yaşanan) L1320'ye de merak ettim 520 de böyleyse ;)
    Boş güncelleme değil gerçekten hızlanma var.

• Şu 720 ye gelsede bende bir rahatlasam artık :) Siz anlattıkça kıskanıyorum vallahi :)

• 520 525 620 için başlamış denim. sanırım sonrada 720 için gelir.

bu arada denim ile lumia camera 5 gelecek mi hemen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Güncellemeyi yaptım L520'ye İE gerçekten uçmuş farkı anlayacaksınız,patır kutur sesler giderilmiş(video seyrederken yaşanan) L1320'ye de merak ettim 520 de böyleyse ;)
    Boş güncelleme değil gerçekten hızlanma var.

camerada değişiklik var mı ? hızlı açılış rich capture falan.
  • İnşallah gelirde rahatlarım :) Hayır zaten PFD yim değişen pek birşey olmayacak ama insan bekliyor işte :)
  • 720 nin ne varkı var şimdi bu telefonlardan çoğu ülkede ilk verilenler listesinde 720 de vardı illaki bekletecekler
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Kamerada değişiklik var ama model L520 kamerası belli zaten.
    Kamera beklediğim kadar hızlı açılmıyor L1320 direk açarken, L520 açıyor ama siyah ekranda kalıyor Denim öncesi kamerasını Galaxy Ace den bile yavaş açıyordu.
    İE gerçekten çok hızlanmış, patır kütür sesler yok Youtube da baya zorladım videoları decode error hatası almadım şimdilik, batarya için 1-2 şey söyleyeyim gece %100 de şarjdan çıkardım sabah %54 kalmıştı ve uçuş moduna almıştım.

• Eniştemde lumia 520 var.güncelleme gelmiş. Tabi o alo ve Facebook için kullandığından yenilikleri tam bilmiyor.elime geçince kamera ve performansına bakarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş neden bunlar doğru düzgün vermiyorlarda böyle uğraştırıyorlar bilmiyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Arkadaş neden bunlar doğru düzgün vermiyorlarda böyle uğraştırıyorlar bilmiyorumki

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Arkadaş neden bunlar doğru düzgün vermiyorlarda böyle uğraştırıyorlar bilmiyorumki

Onun adı Microsoft.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Denim yüklücez sonra hemen w10 geliştirici

w10 geliştirici bu kadar çabuk gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucuer20002

quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Denim yüklücez sonra hemen w10 geliştirici

w10 geliştirici bu kadar çabuk gelirmi?

Etkinlikten hemen sonra gelecek deniyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.