Bildirim
Lumia Denim dağıtımına başlandı-Türkiye için aktif modeller içerde ->
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Denim yüklücez sonra hemen w10 geliştirici -
Şu anda telefonumda italya romu kurulu. Dil ve bölge farkları var sadece, onlarıda kendimize göre ayarladıktan sonra diğer romlar ile arasında hiç bir fark kalmıyor.
Listedeki cihazlardan herhangi birine sahip arkadaşlar denim güncellemesini rahatlıkla yükleyebilirler. -
Başlandı sonunda geldi gelecek, geldi gelecek, en sonunda çıkmayacak diye düşündürmeye başlamışlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TianLeiLe
Şu anda telefonumda italya romu kurulu.Dil ve bölge farkları var sadece, onlarıda kendimize göre ayarladıktan sonra diğer romlar ile arasında hiç bir fark kalmıyor.
Listedeki cihazlardan herhangi birine sahip arkadaşlar denim güncellemesini rahatlıkla yükleyebilirler.
Dostum burda anlatılan şekilde yüklersek uygulamalarımız falan siliniyor mu bi daha uğraşmak istemiyorum yüklemeyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nirvana08
quote:
Şu anda telefonumda italya romu kurulu.Dil ve bölge farkları var sadece, onlarıda kendimize göre ayarladıktan sonra diğer romlar ile arasında hiç bir fark kalmıyor.
Listedeki cihazlardan herhangi birine sahip arkadaşlar denim güncellemesini rahatlıkla yükleyebilirler.
Dostum burda anlatılan şekilde yüklersek uygulamalarımız falan siliniyor mu bi daha uğraşmak istemiyorum yüklemeyle
Sıfırdan rom atıyorsun her şey gider.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nirvana08
quote:
Sıfırdan rom atıyorsun her şey gider.
Hocam ota dan gelince atsak gitmiyor di mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gitmez. -
quote:
Gitmez.
Orayı sabırsızlıkla bekliyoruz o zman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelecekse gelsin artık -
haber için teşekkürler -
Fazla sevinmeyin ülkemize ocak ayında gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
gelecekse gelsin artık
Sizin telefon düzeldi mi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Ben rom atacam.İlk hangi ülkeye çıkarsa onun romunu kuracam.920 için cyanı ilk italya vermişti bu sefer hangisi verecek bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
quote:
gelecekse gelsin artık
hard format attım.düzeldi. konuyu düzenleyecem zaten. -
Ne ozellikler geliyor ki denimle
Lumia 820 ye gelmicek mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
quote:
gelecekse gelsin artık
hard format attım.düzeldi. konuyu düzenleyecem zaten.
Geçmiş olsun tekrardan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Ben rom atacam.İlk hangi ülkeye çıkarsa onun romunu kuracam.920 için cyanı ilk italya vermişti bu sefer hangisi verecek bakalım.
Size kolay gelsin hocam.
Bence de beklerseniz çok uzun sürer daha Hindistan ve Güney Amerika ülkeleri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kamera iyileştirmeleri, 4K video kaydı(bazı modeller için),alarm erteleme, karolardan grup oluşturabileceğiz artık, bildirim merkezine hücresel veri de eklenecek, HDR modu(kamera)
Kamera ağırlıklı güncelleme olacak 720P 60FPS video çekebilir olacağız(Bazı modeller)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X