Şimdi Ara

Lumia Hafıza Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neredeyse 1 sene geçmiş ve hala aynı sorun var benimde diğer bölümü 7gb oldu nasıl temizlenecek bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGRY

Neredeyse 1 sene geçmiş ve hala aynı sorun var benimde diğer bölümü 7gb oldu nasıl temizlenecek bilmiyorum

O olay sanırım telefondaki uygulamarın verileri saklaması gibi bir olaydan kaynaklanıyor. Bazı uygulamaları silip tekrar yüklemeyi deneyin, chat uygulamaları gibi.
  • Yav benimde ole. Her geçen gun 5 10 mb artıyor diger klasoru bide geçici dosyalar . Sil diyorum ama 1 2 mb siliyor hergun en az 20-25 mb yerim kendiliginden doluyor.internette fln gezersem

• nokia lumia 1320 aldım tlf 15 gündür elimde ve diğer klasörü 4,3 gb oldu. tlf hafızası 7,2 gb ve 7,2'sini de kullandım ve tlf işime yaramaz hale geldi facebook uygulamasında bildirim gelmez messenger uygulamasında gelen msj'ları göremez oldum hele internette 2 video sn dayanıyor resmen b.k@ battım çıktım bir çare bulan varsa bildirsin tlf'nu kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daygamias21

nokia lumia 1320 aldım tlf 15 gündür elimde ve diğer klasörü 4,3 gb oldu. tlf hafızası 7,2 gb ve 7,2'sini de kullandım ve tlf işime yaramaz hale geldi facebook uygulamasında bildirim gelmez messenger uygulamasında gelen msj'ları göremez oldum hele internette 2 video sn dayanıyor resmen b.k@ battım çıktım bir çare bulan varsa bildirsin tlf'nu kullanamıyorum

şu yöntemi uygularmısın. Hafıza Silme

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

quote:

Orijinalden alıntı: Daygamias21

nokia lumia 1320 aldım tlf 15 gündür elimde ve diğer klasörü 4,3 gb oldu. tlf hafızası 7,2 gb ve 7,2'sini de kullandım ve tlf işime yaramaz hale geldi facebook uygulamasında bildirim gelmez messenger uygulamasında gelen msj'ları göremez oldum hele internette 2 video sn dayanıyor resmen b.k@ battım çıktım bir çare bulan varsa bildirsin tlf'nu kullanamıyorum

şu yöntemi uygularmısın. Hafıza Silme

işe yaramadı geçici dosyaların boyutu 140 mb burdaki dosyada genelde internet geçmişini gösteriyor internet geçmişini silince bu geçici dosyalarda silinmiş oluyor 10 mb kalıyor. benim diğer klasörünü boşaltmam lazım

• Geçici dosyaları tekrar tekrar sil. Diğer klasörünün de boyutu azalacak.
    @Daygamias21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy54 -- 24 Ağustos 2014; 14:21:34 >
  • @galaxy54 teşekkürler ama işe yaramıyor
    başka yöntemler varmı ?
  • Benim telefon L520 8 gblik hafızada 2 gblik boş yer var.Telefona sadece iki oyun, Facebook ve WhatsApp indirmeme rağmen.Çok kötü bir sorun.Androidde Clean Master oldugu gibi Lumia'da da önerdiğiniz bir uygulama var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en garanti ve kısa çözüm cihazı windows phone 8.0'dan 8.1'e güncelleme hafıza sorunu kalmıyor ortada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.