Şimdi Ara

Lumia Hafıza Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama ben sorunumu çözdüm şu uygulamayı indir "Storage Cleaner" benim diğer alanım 3 GB'den 2 GB'ye düştü shrink storage'den daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb uygulama yuklu, butun sosyal aglar kurulu anlik takip ederim. Daha 3,5 gb'i gecmedi diger hafizasi. Sorun telefonda olabilir

• Yok telefon sağlam L620'nin hafıza kapasitesi daha küçük o yüzden baya fark ediliyor özellikle twitter'da fotoğraflara baktıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parberk9999 -- 21 Haziran 2013; 12:35:36 >
  • Windows Phone'dan genel olarak memnun musunuz? bu hafıza sorununu bir kenara bırakırsak aradığınız stabiliteyi bulabildiniz mi?
    telefondan wifi paylaşmak mümkün mü?( hotspot - tethering denilen olay)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Windows Phone'dan genel olarak memnun musunuz? bu hafıza sorununu bir kenara bırakırsak aradığınız stabiliteyi bulabildiniz mi?
    telefondan wifi paylaşmak mümkün mü?( hotspot - tethering denilen olay)

ben memnunum daha eskikleri var ama kullanılmaya değer
    wifi paylaşılamıyor wifi açıkken bu özellik kullanılamıyor ama 3g'yi paylaşır
  • Sonunda yer sorunu yüzünden güncellemeleri bile yapamaz olunca telefonu sıfırladım. Sıfırlama işlemi öncesindeki tüm programlarımı yine yükledim. 4.4 gb olan diğer klasörü 287 mb oldu. 😊

Ama bu sefer de güncellemeler gelmez oldu. Örneğin kapasite kontrol kayboldu, haricen yükledim. Yine beklemede olan yükleyemediğim güncellemeler vardı. Şimdi piyasada görünmüyor. Güncellemeleri kontrol et diyorum. Telefonunuz güncel diyor. Anlamadım bu işten birşey ama çok da takmıyorum.

Bakalım haç hafta dayanacak yine şişip dolmadan?

• aynı sorun bendede var dığer klasörü 2.3 gb gosterıyor sorun flım ızlemelerım sonucunda olustu sanırım yuklenılen gecmısı telefon temızlemıyor bellekte tutuyor ama anlamadıgım resımlerı falan pcye attım 1 gb bos yer gosterıyordu 15 dakıka sonra 20 mb dustu nasıl oldu alamadım
  • 28 haziran'da sıfırlamıştım teli. 2 hafta anca dayandı. Diğer klasörü 3.8 gb oldu yine. Bu iki hafta içinde 1 tane bile program yüklemedim. (sıfırladıktan sonra gerekli programlarımı yüklemiştim.)

Telefonda yoğun biçimde video izliyorum. Sanırım büyük oranda bu sebep oluyor şişmesine. Ama 2 gündür izlemediğim halde yavaş da olsa artma mevcut) Şahsi fikrim olay explorerdan kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

28 haziran'da sıfırlamıştım teli. 2 hafta anca dayandı. Diğer klasörü 3.8 gb oldu yine. Bu iki hafta içinde 1 tane bile program yüklemedim. (sıfırladıktan sonra gerekli programlarımı yüklemiştim.)

Telefonda yoğun biçimde video izliyorum. Sanırım büyük oranda bu sebep oluyor şişmesine. Ama 2 gündür izlemediğim halde yavaş da olsa artma mevcut) Şahsi fikrim olay explorerdan kaynaklanıyor.

Gel bide bana sor aşırı dizi film izliyorum doluyor en uyuz oldugum seyde tam izlerken cart diye telefon bellek uyarısı cıkıyor filmi bastan baslatmak zorunda kalıyorum 10 dk sonra yine aynı

• Hala tam olarak çözülmüş değil şişme sorunu sanirim?

• Oyunların save dosyaları facede resimler ıvır zıvırlar kaydediliyo oyunu silince baya Bi azalma oldu bende diğerde

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Oyunların save dosyaları facede resimler ıvır zıvırlar kaydediliyo oyunu silince baya Bi azalma oldu bende diğerde

face yi kullanmasak bu sorun oluyormu yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhansss

Evet o herseyden kaynaklanıyor.

haftaya 520 alacakdım

o kadar kötümü ya durum?

güncellemede düzelmeyecekmi kesin olarak?
  • Shrink Storage az da olsa yer açıyor diğer klasöründe .

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Oyunların save dosyaları facede resimler ıvır zıvırlar kaydediliyo oyunu silince baya Bi azalma oldu bende diğerde

Bilmiyorum bende Bi oyun vardı sildim 1.8 gbden 1 gbye düştü

• quote:

quote:

quote:

Sosyal medya kullanmıyorum pek fazla oyunda oynamam nette çok takiliyorum umarim.sorun olmaz. Ixun sireli kullanimda 520lerde kasilma ve takilmalar oluyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sosyal medya kullanmıyorum pek fazla oyunda oynamam nette çok takiliyorum umarim.sorun olmaz. Ixun sireli kullanimda 520lerde kasilma ve takilmalar oluyormu

4 gündür telefona yapmadığım ilkenveyi bırakmadım bırakın donmayı en ufak tık yok tablette bile bu kadar rahat nette dolaşmamıştım tavsiye ederim

• Hala çözülmedimi bu sorun, diğer klasörüm 2.2 gb medya ve dosyalar dediği şeyde 2.6 gb. Oysa telefon hafızasında resim, video yada müzik yok

• Bende de 1 gb diğer klasörü var ilginç yeni farkettim
  • Arkadaşlar programları sd karta yüklemenin bir yolu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.