Şimdi Ara

LUMIA'LARDA ŞARJ SOKETİ SIKINTISI VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GMD şarj soketi mağduruyum. 60 tl verip telefonu yaptırdıktan sonra babama verdim. (Adam bu ikide bir donuyor diye diye kullanıyor :D ) Lumia 1320 aldım. Eski telefondan alışkanlık olmuş. Bunun da şarj soketi kırılır diye çok titiz kullanıyorum. Ama abartıyorum bu titizliği. Bunların soketleri vs sağlam ise doğru düzgün normal bir şekilde kullanayım. Bir sıkıntı çıkar mı acaba bunda da? Nokia sağlam yapar ama yine de sorayım dedim.

• Yok sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Yok sıkıntı olmaz.

Hocam hayırlı olsun bu arada. Nasıl memnun musun Asus'tan? Lumia'yı aratıyor mu (Pek zannetmem ama )
  • Saolun Valla asus guzel yok aratmiyor cihaz duruyor evdekilere verdim kullaniyorlar o yuzden takip ediyorum arada guncellemeleri .

• L920 Kablosuz Şarj

• 2 tane L620 1 tane L625 ve Lumia 925 kullanıcısı olarak böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım

• L920 temiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle sapasağlam

• Kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L520 3310 gibi maşallah.

• Nokia kalitesi burada kendini gösteriyor ve böyle sorunlarla karşılaşmıyorsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya cogu telefonda sorun olmaz zaten sadece Nokia icin degil Bu.

Seninki GM discoverynin dandikliginden

• -TEKSAS- kullanıcısına yanıt
    lumia 520 hariç bütün lumia modellerini kullandım. yılda 15 telefon değiştiririm. hiçbirinde donanımsal arızaya rastlamadım. hele hele usb soket arızası falan görmedim duymadım. sizin başınıza gelmiş işte. ama bu sizin başınıza geldi diye genel bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez. başına gelen şey de gayet doğal. elektronik ürün bunlar her şey olabilir.
    sevgili arkadaş yılda 15 telefon dediysem ana telefonlarım değişmez. çıktığından beri lumia 830 kullanıyorum ana telefonum. yine bir yıla yakın süredir ikinci hattım olarak lumia 630 kullanıyorum. çantamda bir adet turkcell t50 var sim kartsız,müzik dinlemek için kullanırım. bir adet blackberry passport var çantamda, mail ve mesaj trafiği için kullanıyorum. lumia 630 daki hattımda 4 gb internet tanımlı. o interneti bütün cihazlarıma paylaştırıyorum. ama bunun yanında evet yılda en az 15 telefon deniyorum. ama bu denediğim telefonları en fazla bir kaç hafta kullanırım. yazdıklarımdan anlayacağın üzere bu sektörün içinde biriyim. demek istediğim lumia cihazlarında usb soket arızası sık rastlanan bir durum değil. çıktığı yıl lumia 920 alarak başlayan windows phone kullanımım yıllardır devam ediyor. ve dediğim gibi her modelini denedim. taa o zaman aldığım lumia 920 telefon dahi elimde duruyor. çocuklara veriyorum üstünde tepiniyorlar yine de bir yeri bozulmadı. ama bu demek değildir ki herkeste aynı olacak. senin başına gelmiş . ama bu gayet doğal. çünkü elektronik ürün bunlar. zaten konu başlığı 1320 ile ilgili. birkaç hafta kadar kullandım ve şu anda annem dizi izlemek için kullanıyor. sıkıntısı yok. demek istediklerim bunlardı. kapiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

sevgili arkadaş yılda 15 telefon dediysem ana telefonlarım değişmez. çıktığından beri lumia 830 kullanıyorum ana telefonum. yine bir yıla yakın süredir ikinci hattım olarak lumia 630 kullanıyorum. çantamda bir adet turkcell t50 var sim kartsız,müzik dinlemek için kullanırım. bir adet blackberry passport var çantamda, mail ve mesaj trafiği için kullanıyorum. lumia 630 daki hattımda 4 gb internet tanımlı. o interneti bütün cihazlarıma paylaştırıyorum. ama bunun yanında evet yılda en az 15 telefon deniyorum. ama bu denediğim telefonları en fazla bir kaç hafta kullanırım. yazdıklarımdan anlayacağın üzere bu sektörün içinde biriyim. demek istediğim lumia cihazlarında usb soket arızası sık rastlanan bir durum değil. çıktığı yıl lumia 920 alarak başlayan windows phone kullanımım yıllardır devam ediyor. ve dediğim gibi her modelini denedim. taa o zaman aldığım lumia 920 telefon dahi elimde duruyor. çocuklara veriyorum üstünde tepiniyorlar yine de bir yeri bozulmadı. ama bu demek değildir ki herkeste aynı olacak. senin başına gelmiş . ama bu gayet doğal. çünkü elektronik ürün bunlar. zaten konu başlığı 1320 ile ilgili. birkaç hafta kadar kullandım ve şu anda annem dizi izlemek için kullanıyor. sıkıntısı yok. demek istediklerim bunlardı. kapiş?

Radyasyon horror story

aynı şeyden bahsediyoruz.sana denk geldi diye genel problem olmaz diyorum. sen de diyorsun ki sana denk gelmedi diye hiç olmayacak değil... neyse nokta.
    ayrıca savunduğum falan yok. hayır saplantılı olsam sadece windows kullanırım. ölümüne savunma ne demek? bence sen iyi kaptırmışsın kendini. 40 yaşında işinde gücünde adamım senin bildiğin başkaları gibi telefonu hayat mevzusu yapacak halim yok. bence sen çok yanlış anlamışsın mesajımı ya da hiç okumadan atladın. laf soktuğum falan da yok ama hoşuna gittiyse bir daha derim yani '' kapiş?'' kaprande?
    benden de selam söyle.
  • sıkıntı yok 925 & 1320 kullanıcısıyım gm ye has bir durum o

• wp hantaldır uygulamasızdır ama kasa kaliteleri gayet tatminkar 625'ten sonra g2 çin malı oyuncak gibi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.