Şimdi Ara

Lumia servis menüsü dahil birtakım kodlar buldum galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette dolaşırken şu koda ulaştım. Lumialarda servis koduna ulaşmaya yaradığı söyleniyor.
    Kendi 535'imde denediğimde renk varyantı ve ömür sayacını gösteren bir ekran açıldı.

Nokia Lumia kullanalar Servis menüsüne girilip girilmediğini deneyebilirler mi acaba?
    Belki bendeki MS marka olduğundan böyle bir şey oldu.

*#7820# yapınca sim kart resmi ve önünde bir asma kilit simgesi çıkıyor.
    Ekranın üstünde noktalar sağdan sola doğru geçişiyorlar. Ne olduğunu çözemedim.

*#07# yapınca (youtubeda izlediğime göre) extras+info açılıyor.
    ##07# ve ###07# 'nin de aynı menüyü açtığı söyleniyor.
    Lumia 535'te deneyince bir şey açılacak gibi oluyor tekrar tuş takımına geri dönüyor.

##4678255# yapınca, youtubedaki elemanın L435 cihazında tier3 status diye bir şey çıkıyor.
    Bende bir şey çıkmadı. Tier3 status menüsü bu(resim internetten bulundu).

##777# ya da ##777 arama Special Phone reset. Kendi cihazımda denediğimde çalıştı.
    Kullanıcı verilerini komple silmeye yarıyor. Soft reset gibi bir şey. Resim kendi cihazımdan.

##778# Service Tools menüsü. Kendi cihazımda çalışmadı.

Akşam 520'de deneyip onları da ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Ocak 2016; 12:13:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu.

Özelikle life time counter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu apt-x özelliğini bir kapatabilsek keşke.Çoğu bluetooth hoparlörde sorun çıkarıyor aptx güncellemesi geldiğinden beri.
  • Ms lumia 640

Life time counter açıldı. Sim kartlı olan ve reset olan açılmadı.

Edit paylaşım için teşekkurler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 14 Ocak 2016; 1:46:39 >
  • Life time counter telefondan yapılan konuşmaların toplam süresini gösteriyor. Gelen arama ve giden aramaların toplam süresi yani.
    Akşam L520'de denedim. 535'te açılmayan tier3 status açıldı. Yükleme geçmişini gösteriyor.

##777# yerine ##777 yazıp ara'ya basmayı deneyin.

Bu arada sim kart ve kilit olan ekranın sırrını çözdüm. O ekrandaki metin kutusuna operatörden alınan sim kilidi açma kodunu cihazın sim kilidini açmaya yarıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Ocak 2016; 8:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı her sıfırlayışımızda sürede sıfırlanıyor mu peki ?

• Deneme şansım olmadı onu. Onu denemek için sıfırlamak da istemiyorum. Telefonu sıfırlayanlar bir yeşillendiriverirse makbule geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!!Nokia için cok gizli KODLAR!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende merak ediyorum açıkçası.

Büyük ihtimalle sıfırlanıyordur.

• Telefon sıfırlanınca sıfırlanmıyor o lifetime,2 gün once sıfırlamıştım ben,baştan başlamamış

• Olay açıklığa kavuşmuş oldu bu sayede. Teşekkürler.

• https://www.youtube.com/watch?v=imlPcb956i0 beyler bunu deneyen var mı ya ?
    özellikle çift tık açma ve kapatma 2:10 dk o telefona ozel mi yoksa gizli mi ya normalde görünmüyor başka şekilde giriş yapıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 15 Ocak 2016; 1:42:05 >
  • Teşekkürler. Sıfırlamayı pc üzerinden mi yaptınız yoksa telefondan mı yaptınız?

• Yok hocam,telefon üstünden hard reset

• Videoyu çeken kullanıcının telefonundaki Lumia denim Update 2 belirli ülkelerde kullanıma sunulmuş bir güncelleme. telefona ABD Country Variant romu yükleyip bölgeyi de ABD yaparsanız bu sürümü yükleyebilirsiniz.
    Güncellemenin içeriği ile ilgili açıklamayı buradan görebilirsiniz.
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Ayrıca dikkat ettiyseniz ayarlar içinde arama yaparak ilgili ayarı buldu. Bizim cihazlarda ayarlar içinde arama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Ocak 2016; 16:00:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Videoyu çeken kullanıcının telefonundaki Lumia denim Update 2 belirli ülkelerde kullanıma sunulmuş bir güncelleme. telefona ABD Country Variant romu yükleyip bölgeyi de ABD yaparsanız bu sürümü yükleyebilirsiniz.

Ayrıca dikkat ettiyseniz ayarlar içinde arama yaparak ilgili ayarı buldu. Bizim cihazlarda ayarlar içinde arama yok.

ekranı çift tık kapatma çok iyi ya :) ne kadar kullanırdım bilmiyorum ama isteyenlere çok iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.