Şimdi Ara

Lumia USB kabloyla bilgisayara bağlanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
32.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Küçük bir ihtimal;usb portunu temizleyin telefonun. Diş fırçasıyla falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazı başladığınızda aygıt yöneticisinde görüyor mu? Ayrıca görüyorsa MTP cihazı olarak mı görüyor?

Hocam bendede böyle bir sorun oluştu ve cihazımı MTP olarak görüyor. Ne yapmam gerekir ?

Görünen mtp aygıtını ve telefonunuza ait tüm sürücüleri aygıt yöneticisinden kaldırın. Cihazınızın kablosunu bilgisayardan çıkarın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Kabloyu tekrar taktığınızda sürücüleri yükleyecek ve sorununuz düzelmiş olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Küçük bir ihtimal;usb portunu temizleyin telefonun. Diş fırçasıyla falan

Telefonu atıp 5S aldım mutluyum. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Kilit kodu yok. Onlarca şey denedim hocam, kilit kodu gibi basit bir şeyi atlamış olsam kendimi vururdum aylardır sorun yaşıyorum çünkü denemediğim yol kalmadı. :)

USB'si bozuk değil tam olarak, arızalı sanırım. Çünkü ayda birkaç kere çalışıyor. :) Yenisini almak farz oldu kablonun sanırım. Şu an düzeldi ama. :)

Hocam garantiye ver,arızanı söyle,1 günde yaparlar
    Ben ekranın içindeki tozları temizlemek için vermiştim ekranı değiştirmişle.
    Forever Nokia

• quote:

Orijinalden alıntı: azakd42869

quote:

Kilit kodu yok. Onlarca şey denedim hocam, kilit kodu gibi basit bir şeyi atlamış olsam kendimi vururdum aylardır sorun yaşıyorum çünkü denemediğim yol kalmadı. :)

USB'si bozuk değil tam olarak, arızalı sanırım. Çünkü ayda birkaç kere çalışıyor. :) Yenisini almak farz oldu kablonun sanırım. Şu an düzeldi ama. :)

Hocam garantiye ver,arızanı söyle,1 günde yaparlar
    Ben ekranın içindeki tozları temizlemek için vermiştim ekranı değiştirmişle.
    Forever Nokia

Telefonu babama verip 5S aldım. Babam aylardır servisle uğraşıyor başka bir sorunu için. :)

• quote:

Lumia 720 usb kabloyla (orijinal şarj kablosu) bilgisayara bağladığımda şarj ediyor ama telefonun içeriğini görmüyor. Bilgisayarımda önceden kabloyu taktığımda Windows Phone dosyası çıkardı ve içine girince videolar fotoğraflar görünürdü şimdi o windows phone çıkmıyor.

Notlar:
    -Başka 4 bilgisayarda denedim, şarj etti ama yine dosyalar açılmadı. Demek ki bilgisayarımdaki aygıt yöneticisi ayarlarıyla alakalı değil.
    -Laptop için Windows Phone uygulamasını indirmiştim, telefonu o da görmüyor.
    -Sorun yaklaşık 1 haftadır var. İlk aldığımda gayet güzel bağlayabiliyordum.

Sorun neyden kaynaklı olabilir?

Kardeşim doğru yolu bulmuşsun ve 5s'e geçerek çok klas bir hareket yapmışsın

• Kilit ekranını açıp ana menude bağlamayı deneyin hocam bir de.

• Teşekkür ederim. Sorun çözüldü dediğiniz gibi :)

• telefonu usb ile bilgisayara baüla ve bir kaç dakika bekle arka planda sürücüler yüklendikden sonra pc otomatik görücekdir bende öyle oldu Windows 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldmobile

telefonu usb ile bilgisayara baüla ve bir kaç dakika bekle arka planda sürücüler yüklendikden sonra pc otomatik görücekdir bende öyle oldu Windows 8.1

Hiç aklıma gelmemişti beklemek... :) Günlerce uğraştım diyorum sizce bu şekilde mi olur çözümü? Çözümünü iPhone alarak buldum teşekkürler ilgilendiğiniz için. :)
  • quote:

quote:

telefonu usb ile bilgisayara baüla ve bir kaç dakika bekle arka planda sürücüler yüklendikden sonra pc otomatik görücekdir bende öyle oldu Windows 8.1

Hiç aklıma gelmemişti beklemek... :) Günlerce uğraştım diyorum sizce bu şekilde mi olur çözümü? Çözümünü iPhone alarak buldum teşekkürler ilgilendiğiniz için. :)

Hocam bizde senin yaşadığın sorunu şuan itibari ile yaşıyoruz. Telefonu camdan atıp iphone 6-6s falan almak üzereyiz. Kralsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeaxoy

quote:

quote:

Hocam bizde senin yaşadığın sorunu şuan itibari ile yaşıyoruz. Telefonu camdan atıp iphone 6-6s falan almak üzereyiz. Kralsın :D

Windows Phone almak hayatımda yaptığım en büyük cahilliklerden biriydi. :D Şu an o kadar mutluyum ki bıraktığım için. Hayatıma giren bir trojanmiş hayatımı kolaylaştıracağına zorlaştırıyordu resmen. :D

• kaç haftadır 1020 de aydı sorundan mudaripti deli oldum denemediğim yöntem kalmadı ama sonunda sorunu buldum ve biraz önce uyduruk bi usb kablosu ile bile telefonumu görüyor bilgisyar çözüm mü?

abi şimdi çooook iyi bir nefes alıyorsunuz sonra soketin içini tüm gücünüzle üflüyorsunuz sorun çözülüyor :) bende işe yaradı deneyen yazsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.