Şimdi Ara

Lumia USB kabloyla bilgisayara bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
32.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 720 usb kabloyla (orijinal şarj kablosu) bilgisayara bağladığımda şarj ediyor ama telefonun içeriğini görmüyor. Bilgisayarımda önceden kabloyu taktığımda Windows Phone dosyası çıkardı ve içine girince videolar fotoğraflar görünürdü şimdi o windows phone çıkmıyor.

Notlar:
    -Başka 4 bilgisayarda denedim, şarj etti ama yine dosyalar açılmadı. Demek ki bilgisayarımdaki aygıt yöneticisi ayarlarıyla alakalı değil.
    -Laptop için Windows Phone uygulamasını indirmiştim, telefonu o da görmüyor.
    -Sorun yaklaşık 1 haftadır var. İlk aldığımda gayet güzel bağlayabiliyordum.

Sorun neyden kaynaklı olabilir?

• Konu açmakla iyi ettin, gelecek cavapları hemen söyleyeyim, format yada servis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 farklı bilgisayar sorun aynı bu seferde kabloyu değiştir ? bazı kablolar da data olmuyor bilgin olsun sadece şarj edebiliyor
  • Arkadaşım öncelikle telefonun kilit ekranına şifre koyduysan onu aç ve bağla yine işe yaramazsa başlata tıklayıp arama bölümüne aygıt yöneticisi yazın ve girin Windows Phone u göreceksiniz sağ tıklayıp aygıtı kaldır diyin ve telefonu çıkartın . İki cihazıda kapayıp açın ve bağlayın ilk bağlamada biraz bekleyin suruculeri kuracaktır. Cihazınız yine bağlanmıyorsa servise gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

4 farklı bilgisayar sorun aynı bu seferde kabloyu değiştir ? bazı kablolar da data olmuyor bilgin olsun sadece şarj edebiliyor

Yanlarında gelen kablo çalışıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Konu açmakla iyi ettin, gelecek cavapları hemen söyleyeyim, format yada servis

Muhtemelen öyle olacak ama belki bir bilen olacaktır. :)

quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

4 farklı bilgisayar sorun aynı bu seferde kabloyu değiştir ? bazı kablolar da data olmuyor bilgin olsun sadece şarj edebiliyor

Aynı kabloyla daha önce veri transferi yapabiliyordum, sorun yeni oluştu.

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Arkadaşım öncelikle telefonun kilit ekranına şifre koyduysan onu aç ve bağla yine işe yaramazsa başlata tıklayıp arama bölümüne aygıt yöneticisi yazın ve girin Windows Phone u göreceksiniz sağ tıklayıp aygıtı kaldır diyin ve telefonu çıkartın . İki cihazıda kapayıp açın ve bağlayın ilk bağlamada biraz bekleyin suruculeri kuracaktır. Cihazınız yine bağlanmıyorsa servise gönderin.

Şifre yok, dediğinizi de daha önceden yapmıştım çok kere. Ama işe yaramadı.Servise göndermek istemiyorum ne kadar sürede gelir kim bilir.

• quote:

Arkadaşım öncelikle telefonun kilit ekranına şifre koyduysan onu aç ve bağla yine işe yaramazsa başlata tıklayıp arama bölümüne aygıt yöneticisi yazın ve girin Windows Phone u göreceksiniz sağ tıklayıp aygıtı kaldır diyin ve telefonu çıkartın . İki cihazıda kapayıp açın ve bağlayın ilk bağlamada biraz bekleyin suruculeri kuracaktır. Cihazınız yine bağlanmıyorsa servise gönderin.

Ayrıca dediğinizi başka bir bilgisayarda yaptım, cihazı kaldır deyip bilgisayar ve telefonu kapatıp açtım tekrar bağladım yüklemedi sürücü falan. Kaldı öyle şimdi aygıtlarda windows phone da görünmüyor kaldırdığım için. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanAKKIR

quote:

Ayrıca dediğinizi başka bir bilgisayarda yaptım, cihazı kaldır deyip bilgisayar ve telefonu kapatıp açtım tekrar bağladım yüklemedi sürücü falan. Kaldı öyle şimdi aygıtlarda windows phone da görünmüyor kaldırdığım için. :)

Ben kendi sorunumu öyle çözmüştüm kolay gelsin dostum

• Cihazı başladığınızda aygıt yöneticisinde görüyor mu? Ayrıca görüyorsa MTP cihazı olarak mı görüyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki nedense görüyor üstelik akıllı tahtada ve minibook ve masaüstümdede denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazı başladığınızda aygıt yöneticisinde görüyor mu? Ayrıca görüyorsa MTP cihazı olarak mı görüyor?

Hayır hiçbir şekilde görmüyor sadece telefon şarj oluyor.
  • Sorun güncel devam ediyor. Bir ara düzelmişti tekrar bozuldu.
  • Arkadaşım cihazında kilit kodu var mı? Eğer kilit kodu varsa PC ye bağladıktan sonra kilit kodunu bir kere girip cihazı açman gerekiyor. Sonrasında normal şekilde cihazın içine girebilirsin.

Eğer kilit kodu yoksa cihazın USB si bozuktur. Cihazın USB sinde şarj ve veri aktarım yolları ayrıdır. Eğer sadece şarj alıyorsa veri aktarım yolları zarar görmüş olabilir. Bu durumda da en yakın servis :)

Saygılar.
  • Shamer74 S kullanıcısına yanıt
    Kilit kodu yok. Onlarca şey denedim hocam, kilit kodu gibi basit bir şeyi atlamış olsam kendimi vururdum aylardır sorun yaşıyorum çünkü denemediğim yol kalmadı. :)

USB'si bozuk değil tam olarak, arızalı sanırım. Çünkü ayda birkaç kere çalışıyor. :) Yenisini almak farz oldu kablonun sanırım. Şu an düzeldi ama. :)
  • quote:

Kilit kodu yok. Onlarca şey denedim hocam, kilit kodu gibi basit bir şeyi atlamış olsam kendimi vururdum aylardır sorun yaşıyorum çünkü denemediğim yol kalmadı. :)

USB'si bozuk değil tam olarak, arızalı sanırım. Çünkü ayda birkaç kere çalışıyor. :) Yenisini almak farz oldu kablonun sanırım. Şu an düzeldi ama. :)

Bizden temin edebilirsin. Tüm Nokia aksesuarı mevcuttur.
  • Windows Aygıt Yöneticisi aygıt sorun bildirilirse veya yüklü bir Windows Phone 8 sürücü sürümü geçerli sürüm değilse, sürücüyü güncelleştirin.

Windows Phone, telefonunuzla birlikte gelen USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
    Windows 8 kullanıcıları: Başlat ekranında, "Aygıt Yöneticisi'ni," dokunun veya tıklatın yazın Ayarlarıve ardından dokunun veya tıklatın Aygıt Yöneticisi.
    Windows 7, Vista ve XP kullanıcıları: Başlat' ı tıklatın, bilgisayar' ı sağ tıklatın ve sonra Özellikler' i tıklatın.
    Bilgisayarınızın adını ve dosyaların bir listesini bir pencere görüntülenir.
    Çift dokunma veya çift tıklatın Windows Phone (Taşınabilir aygıtları altında) ya da bilinmeyen aygıt özellikleri penceresini açın.
    Sürücü sekmesi, dokunun veya tıklatın Kaldırma.
    Açılan kutusuna "Aygıt Kaldırmayı Onayla", "Bu aygıtın sürücü yazılımını sil" seçeneğini seçin ve sonra dokunun veya tıklatın TAMAM.
    Aygıt Yöneticisi'ni penceresine geri dönün. Dokunun veya Eylem menüsünü tıklatın ve ardından dokunun ya da Donanım değişikliklerini tara' yı tıklatın.
    Taşınabilir aygıtlar, açık çift dokunma Windows Phone adını çift tıklatın ve ardından sürücü sekmesini tıklatın.
    Not Telefonunuzun adını göremiyorsanız, dokunun veya diğer aygıtlar altında listelenen bilinmeyen aygıt'ı tıklatın ve sonra dokunun veya sürücü sekmesini tıklatın.
    Sürücüyü Güncelleştir'itıklatın veya dokunun.
    Sürücü yazılımı için bilgisayarıma gözat' ı tıklatın veya dokunun.
    Dokunun veya tıklatın Gözat, bulun C:\Windows\Inf\ klasörü bilgisayarınıza ve'ı tıklatın TAMAM.
    ' I tıklatın Sonraki İstenirse,'ı tıklatın. Install. Yalnızca verilen bir Kapat seçenek.
    Sürücü yüklemesi tamamlandıktan sonra Aygıt Yöneticisi çıkana kadar açık pencereleri kapatın.

El ile karşıdan yükleyip Windows Phone sürücüyü yüklemek için:

Microsoft Update Kataloğu'na gidin Sayfa.
    "Windows phone winusb." arama
    En sağdaki sütun Ekle ' yi tıklatın veya dokunun.
    (Arama kutusunun hemen altında) Sepeti göster'i tıklatın veya dokunun.
    "Güncelleştirmeleri sepetinize" ekranda dokunun veya tıklatın Karşıdan yükleme düğme. Dokunun veya tıklatın Gözat düğmesini tıklatın ve dosyayı kaydetmek için masaüstünüze veya karşıdan yükleme klasörü gibi uygun bir konum seçin. Dokunun veya tıklatın Devam etmekve ardından dokunun veya tıklatın Kapat karşıdan zaman.
    Karşıdan yüklediğiniz dosyayı bulun (hangi yer alan "Windows Phone - diğer donanım - WinUsb aygıt" adlı bir klasör içinde) ve sonra iki kez dokunma ya da çift tıklatın.
    Çift dokunma veya winusbcompat.catdosyasını çift tıklatın.
    Windows Phone 8 sürücünüzü güncelleştirmek üstünde altındaki adımları uygulayın, ancak K adıma ulaştığınızda, C:\Windows\Inf\ klasörü yerine az önce kaydettiğiniz dosyayı bulun.

bunu bi dene kardeş

• www.dropbox.com/sh/tj9m1r92inwuuvi/HYCBbLcf7b

yada bunu :) bende işe yaradı bu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aCipH -- 14 Mayıs 2014; 1:42:08 >
  • quote:

aynı sorun bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: starmaster

quote:

aynı sorun bende de var

Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazı başladığınızda aygıt yöneticisinde görüyor mu? Ayrıca görüyorsa MTP cihazı olarak mı görüyor?

Hocam bendede böyle bir sorun oluştu ve cihazımı MTP olarak görüyor. Ne yapmam gerekir ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.