Şimdi Ara

Lunar war captainlerine..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • savaslarda annenizin abisinin kayinbiraderine selam vermeyi birakipta isinize bakarsaniz, hem Turkler olarak rezil olmayiz hemde adam gibi oyunumuzu oynariz.. + lutfen /command chatten üğıçşö harflerinide kullanmayin.

• çok haklısın, selam vermek bi yana item satmaya çalışan mı arasın kendi aralarında seviyesiz espriler yapanlar mı!!!
  • birde nasıl böyleleri komutan oluyoyorlar dimi
  • bn bi kere ezik savasıda captan olmusdum kim war kim yok slm wermişdim süperdi walla tanıdıgım tanımagım herkes slm yazmısdım süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

bn bi kere ezik savasıda captan olmusdum kim war kim yok slm wermişdim süperdi walla tanıdıgım tanımagım herkes slm yazmısdım süper

Senden de o beklenir ztn ezik savaşında kaptan. Seni ztn sağlam savaşta komutan yapmazlar.
    Ne zevk alırlar bilmem slm göndermekten. Git kardeşim slm söölüceksen Pm at kendisine sööle.

• elin oğlu left left side die yırtınır diğeride bilmem kime slmlar bilmem neye slmlar yok ytl ile gb satılır vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

bn bi kere ezik savasıda captan olmusdum kim war kim yok slm wermişdim süperdi walla tanıdıgım tanımagım herkes slm yazmısdım süper

fark ettiysen yukarda "Dark Lunar War" yazmiyo. DLW captain lerine zaten yorum yapmak abes kacar.Şahsen DLW saatlerinde sinirlerimi bozmamak icin oyuna girmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Jangan Fortrest War Para Alımı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DLW deki commander commandları ;

" siiwit pilis agalar "

" alemin en gıral warıyoru tayyar abime selamlar"

" alt clan verin pilis"

Örnekler cogaltılabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 20 Temmuz 2006; 2:35:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

DLW deki commander commandları ;

ahahahahahahahahahaha
  • Süper
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

DLW deki commander commandları ;

" siiwit pilis agalar "

" alt clan verin pilis"

• arkadaşlar cok haklısınız üstten yazı gectigi anda bizde önemli bişi var zannedioz
    bir de bakıoz ...... ya slmlar

.... clanına slmlar

..... naber

ne biçim komutanlıktır bu anlamadım
  • ::alleyesonme:: b nin kralı geçen sonunda 1 şey yazdı bununla ilgil yazdıı tam olarak hatırlamıorum ama şöyle bişi

SAVAŞ COMMANDERLARI SAVAŞ DIŞINDA CHAT YAZMAIN LÜTFEN..
  • savaş başlar bi clanına slm verir herkese başarı dilersin anlarım..
    ama ona slm buna hürmet bi yre kadar..,
    bide birbirleriyle küfürleşmeler..
    insanı öldüren espriler(espri yapmaya calısmaları daa dorusu),
    bu adamlar pro oyuncu muamelesinde bide peehhh
  • geçen gün cypher da ezik savaşı komutanları küfürleşip duruyorlardı ki bunu bütün insanlar okuyordu. sanırım bunların yaş sınırı 16 nın altında. sonra 3. bir komutan devreye girdi ve uyardı yazdıklarınızı bütün insanlar görüyor diye ve o mesajdan sonra da zaten onların konuşması hiç geçmedi herhalde komutanlıktan alındırlar ki umarım alınmışlardır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.