oyunun sitesitıkla download linkitıkla(oyunun boyutu biraz büyük) üyelik için önce gamengame den üyelik alacaksınıztıkla üyelik aldıktan sonra oyunun kendi sitesine login diyeceksiniz orda çıkan kutuya oyunda kullanacagınız pwyi yazaksınız.üyelik işi bu kadar. videolar 1.tıkla 2.tıkla 3.tıkla SS ler(bu ssler benim chara ait)
oyun hakkında pek bi bilgim yok bildiklerimi anlatacagım 3tane class war knigt:kılıçla dövüşen savaşçı(sslerdeki) wizar:büyücü healer:healcı oyun ne odalı ne de bilginiz gibi rpg ilginç bi tarzı war oyuna il girdiginizde towndan başlayacaksınız sakın towndan çıkmaya çalışmayın towndan çıkış yok yeşil bi start butonu war ona tıklayın karşınıza 2 seçenek çıkacak lwl kasmak istiyorsanız stageye tıklayın pvp için de diğerine tıklayın Stage:stageye tıkladıktan sonra haritada srı para gibi bi nokta var ona tıklayın bu birinci bölümdür karşınıza bir video çıkacak(esc yle geçebilirsiniz) oyunun ilk bölümü başlayacak tabi yalnız olmayacaksınız yanınızda birkaç online oyuncu da girebilecek öyle canavar kestikçe lwl atlayacaksınız iki çeşit atak war 1.si a ve s tuşlarıyla oluyor 2.si bildiğiniz skiller 1,2,3,4,... tuşlarıyla oluyor lwl atladıkça skill açılacak. Oyunda canavar keserken size kutular düşecek kutuları sağ tıklayıp açacaksınız kutuların içinden itemler çıkıyor size uygun olmayan itemler kırmızı yanacaktır. pvp istemini hiç bilmiyorum (çünkü hiç pvp yapmadım)ama videoların arasında pvp videosu da var benim bildiklerim bu kadar gerisini kendiniz öğrenirsiniz artık
umarım oyunu beğenirsiniz
paylaşım için teşekkürler.Oyun cartoon tarzı severler için biçilmiş kaftan denemenizi tavsiye ederim.
güzel bişeye benziyor denemek lazım... oyun açısından kurak günlerdeyiz zaten..
cb bitince ob ne zmn açilcak veya cbde charlar silincekmi ona göre indirim
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
cb bitince ob ne zmn açilcak veya cbde charlar silincekmi ona göre indirim
bilmiyorum
tüm oyunlarda cb sonrası charlar silinir diye biliyorum.
biraz rakion gibi düzeni var eğer boyutu çok değilse indirip bakarım