Şimdi Ara

LÜTFE ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM BİLGİSAYARA NE OLDUĞUNU BİKLMEDİĞİM BİRŞEYLER OLDU. ŞİMDİ FORMAT ATMAK İSTİYORUM AMA NASIL YAPACAĞIM HAKKINDA HERHANGİ BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM BANA BAŞLANGIÇ DİSKETİ TAKILDIKTAN SONRAKİ BASAMAKLARI YOLLARSANIZ MEMNUN OLURUM.

• hangi programı kuracaksın
  • dostum bu ıs ole kısacık olmazkı. yazalım da cook ayrıntı. kısaca acılısla c: yada d: de cd roma gec kur enter bıda wındows senı yonlendırırı. ama format atıpta tekrar kuracaksan windowsu acılınca fdısk calıstır orda formatla hdd bol parcala sonra kur gerısı aynı. ama ılk kez yapacaksan bıraz daha ayrıntılı bılgı topla . en azından fdısk nasıl yapılır onu bul. gerısı sana kalmıs bıraz sabır bıraz merak kolay gelsın.
  • xp kuracaksan eğer xp cdsi ile bilgisayarını aç ve yönergeleri izle kurulum ve formatlama 98 e me ye göre basit ama 98 ve me kracaksan iş biraz karışır eyer daha önce yapmadıysan driver yüklemek başını ağrıtabliir ama kısaca anlatayım

bilgisayarını kapat ve 98 başlatım disketi ile başlat cd rom desteği ile çalıştır de işlem bittikten sonra

format c: (yada windosu kullandığın dizine göre d /e olabilir) onayla ve formatlamaya başlat ardın win cd sini tak cd win98 veya me/ kur yaz kuruluma başla
  • egr 98 kuracaksan bazı parcaları tanımayacak onların drıver cd lerı lazım once onları temın et yada netten ındır xp ıse cogunu tanır ama tanımadıkları ıcın aynı yontemı uygula...
  • sata harddisk kullanıyorsan, ana kartın 64x falan gibi yeni yeknoloji ise öncelikle ana kartın cd sinden kendine bir raid sürücü disketi oluştur... aksi halde pcye format ta atamazsın viw de yükleyemezsin..

raid sürücü disketi oluşturduktan sonra bilgisayarını cd den açılacak şekilde biostan ayarla ve pc yi vin cd si ile aç.. ilk açılışında altta raid sürücüleri yüklemek için F6 ya basın yazısı çıkar hemen F6 ya bas ve bekle... vindows sürücü yiklenmesini ister disketi takıp sürücülerini yükle ve işleme devam et... vindows her adımda seni bilgilendirecektir...

istersen raid sürücüsü gerekip gerekmediğini anlamak için vinxp cdsi ile vin kurmayı dene hardiske ulaşılamdığını belirten bir hata verecektir... eğer böyle bir hata almıyorsan doğrudan kurulma geçebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal2003 -- 4 Temmuz 2006; 23:23:42 >

• al bu simulatoru yukle. buradan öğrenirsin.

http://www.echoproject.net/en/software/catalog/winxp/winxp_simulator.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardımm...
    17 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

al bu simulatoru yukle. buradan öğrenirsin.

http://www.echoproject.net/en/software/catalog/winxp/winxp_simulator.exe

güzel program teşekkürler...
  • ÖNCELİKLE VERDİĞİNİZ PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜRLER BİRİNCİSİ BU BİR SİMİLATÖR DEĞİL Mİ VE BUNA GİRDİĞİMDE YANILMIYORSAM ÜÇ BASAMAK SONRA
    --format the partition using the NTFS file system (quick)
    --format the partition using the FAT file system (quick)
    --format the partition using the NTFS file system
    --format the partition using the FAT file system
    BUNLAR GELDİ BUNLARDAN HANGİSİNİ SEÇMEM DAHA İYİ OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1201

ÖNCELİKLE VERDİĞİNİZ PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜRLER BİRİNCİSİ BU BİR SİMİLATÖR DEĞİL Mİ VE BUNA GİRDİĞİMDE YANILMIYORSAM ÜÇ BASAMAK SONRA

--format the partition using the NTFS file system

BUNLAR GELDİ BUNLARDAN HANGİSİNİ SEÇMEM DAHA İYİ OLUR

en mantıklısı bunu seçmen olur,quick seçenekli olanı yaparsan daha hızlı formatlar abi quick her zaman için iyi değil onun için normali yapmanda fayda var.
  • TAMAM AMA FAT FİLE SYSTEM Mİ YOKSA NTFS FİLE SYSTEM Mİ VE BUNUN YANI SIRA BU PROGRAM BİR WİNDOWS KURMA SİMİLATÖRÜ MÜ YOKSA GERÇEKTEN KURMA MI
  • quote:

TAMAM AMA FAT FİLE SYSTEM Mİ YOKSA NTFS FİLE SYSTEM Mİ VE BUNUN YANI SIRA BU PROGRAM BİR WİNDOWS KURMA SİMİLATÖRÜ MÜ YOKSA GERÇEKTEN KURMA MI

o simülatör onla kuramazsın yaptıklarını sen kendin yapacaksın.ntfsyle kurman daha iyi olur windowsu fat32 artık pek kullanılmıyor.
  • TEŞEKKÜRLER
  • quote:

TEŞEKKÜRLER

rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.