Şimdi Ara

Lütfen 5.1+dvd+hdsmart konusunda yardım edin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu konu F.DH'de açtığım ve sizlerden yardıma ihtiyaç duyduğum ilk konudur.Lütfen konuyla bilgisi olan arkadaşlar bana yardım ve öneride bulunsun.Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sorunumu çok açıklayıcı bir biçimde aktaracağım sizlere.

* Soruma geçmeden önce elimdeki cihazları ve özelliklerini aktarayım.Evimde Hdsmart uydu alıcım, Lcd tv'im, dvd playerım ve basit bir 5.1 hoparlör setim var.
    - Dvd playerımın arkasında hdmi çıkışı YOK, coax çıkışı, optical çıkış,tv scartı için 2audio,video çıkışı (kırmızı,beyaz,sarı) ve 5.1e bağlamak için cn,sw,lf,rf... gibi 5.1 çıkışlar var
    - lcd tvmde dvd den bağlanan kabloları takmak icin iki kanal ses ve video çıkışı(kırmızı,sarı,beyaz), iki kanal ses girişi, coax çıkışı, R.G.B. component çıkışı,2 hdmi scartı, 2 scart yuvası var
    - hdsmartmda coax girişi, video out, 2 kanal audio out, RGB component çıkışları var
    -asıl belam olan 5.1 imin subwooferının arkasındaki çıkışlar ise sadece analog çıkışlar.Sadece 5 hoparlör için çıkış yani.

İsteğim 5.1imi hepsinde birden kullanmak.Ama araştırdığım kadarıyla sanırım imkansız.Ayrı ayrı dvd ye ve hdsmarta bağlamak istesem subw.ın arkasına bağlamam imkansız.Hdsmartı kuran servise gidip danıştım "Sadece Hdsmarta bağlarsan sadece 2 kanal ses alabilirsin,ses sistemin profesyonel değil" deyip,aşağılayıp başından savdı.

Benim şu anda 5.1 alacak durumum yok ve öyle süper bir ses,dijitallik beklentim de yok.Sadece hepsinden ses alayım yeter.Bunları bağlamanın elbette bir yolu vardır.Hepsinden olmasa da bari hd smarttan alabileyim.5.1den geçtim hiç olmazsa 3.1in sesini bile alsam razıyım.Lütfen bana bir yardım edin,yol gösterin,öneride bulunun,akıl verin artık kafayı yemek üzereyim.İlgilenecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damien Omen -- 28 Ekim 2010; 1:22:41 >

• çok teşekkürler, forumda ilk yardım isteğime 15 kişi bakmış ama bi kişi de şuna danış, şöyle yap, olur yada olmaz gibi bir cevap vermemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.