Şimdi Ara

LÜTFEN ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bugun yaklaşık 30 35 cm ve 18 20 mt cıvarında uzunluğa sahıp bır sudan geçmek zorunda kaldım ve tam sudan çıkmama 3 4 mt gıbı bır mesafe kala araç stop ettı ve bır daha da calısmadı göstergeler geliyor elektrık var fakat motorda hıc hareket yok ne yapmam gerekiyor ne olmuş olabılır ıkamet ettıgım yerde degılım en buyuk sıkıntım bu sımdılık marsa bastığımda sadece tık dıye bır ses geliyor gösterge ışıkları hafıf sonuyor fakat ateşleme falan yok lütfen yardım.
    aracım 1997 model Renault Laguna 140 bg Volvo motor rxe 2.0 s araç marka model bu.

• Aynı sıkıntı 3 sene evvel bizim patronun bmwsine olmuştu. Motora biryerdensu girmiş ve kendini kitlemiş dedi servisi. Kaskosu olduğundan sıfır motor taktırmıştık. İnşallah senin kine aynısı olmamıştır. Geçmiş olsun
  • Bujiler, Buji aktarma kabloları ıslaklıktan ötürü arızalanmış olabilir. Sanırım yeni bir buji takımı ve buji kabloları almak durumundasınız. Bobin de zarar görmüş olabilir. Sorunun ateşleme sistemi kaynaklı olduğu görüşündeyim.

Bazen bujiler iyice kuruduktan sonra çalışabiliyor. Ancak tavsiyem başka bir yerde başınıza iş açmamaları için kontrol ettirmeniz yönünde.
  • Motor ustama kadar araci cekici ile goturduk ve motoru indirdik arac hava filtresi icinden manifolta su almis oda yanma odasina girmis piston suyu sikistiramadigi icin piston kolu gomlek blok bunlara zarar vermis anlayacaginiz 4700 tl masraf var su anda aracim motor yenileme yapilacak daha % 90 motor durumu vardi 18 yasinda oldugu halde ama yapacak pek bisi yok basa gelen cekiliyor
    yorumlariniz icin sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.