Şimdi Ara

Lutfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En fazla 350 ytlye bi makine ariyorum..taksitli almam lazim..ne tavsiye edersiniz..ben biraz arastırdım ve su makinalar uygun gibi geldi:

Pentax s45 + 128 mb sd kart =367 ytl

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=-0CgSy9tAX0WI9ObT8oxPw

Sony dsc s600 =343 ytl

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=lRY2H2tiaglpQOyYyXiDhg

Pentax Optio 50 + çanta+ 256 mb sd kart = 353 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=6541&productid=bd60117

Lutfen hangisini onerirsiniz...Nikon coolpix 4100 ve canon a520 de var aslinda hemen hemen ayni fiyat...

bi de ne istedigimi soyliyim...auto ayarinin cogu zaman yetmesini, ekraninin olabildigince buyuk olmasini ve video kalitesinin de ii olmasini tercih ederim..ancak asil onemli olan her ortamda mukemmel cekim yapabilmeli..tab edilince ii sonuc vermeli yani..bir diger faktor de tabi ki pil omru...nolur bana yardimci olun..cok kararsiz kaldim..simdiden tesekkurler..

not: arkadaslar bu arada nikonlardaki gibi sarjli pili olup da istedigim zaman kalem pille de calisabilen bi makine var mi?yoksa cok mu sey istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaas -- 26 Şubat 2006; 2:10:01 >

• arkadaslar,
    lutfen yardim edin ya...neden kimse el atmiyo:(
  • Belirttiğin fiyata Canon a410 yada a510 alabilirsin. Ama en mantıklısı A510 yaratıcılıga imkan tanımakta . Manuel özelliği bulunduğundan daha tatminkar.
  • canon A520 yi tavsiye ederim o fiyata alırsın ve ihtiyacını fazlasıyla görür veya teknosaya 6 mp lik bir sony geldi onu alabilirsin ikiside süper
  • iste o bahsettigin 6mplik makine sony dsc s600...o cok supermis ama tek tereddutum boyutunun kullanissiz olmasi...uzun da biraz..pentaxi kullanan var mi? pentax s45?
  • DSC S-600 ÇOK GÜZEL KULLANIYORUM TAVSİYE EDERİM. 1 VEYA 2 GB DE HAFIZA KARTI AL BOL BOL FİLM ÇEK..
  • o fiyata sana canon a520 veya olympus FE-150'yi öneririm. yalnız a520'nin video su 3dk ile sınırlı ve 1.8" lcd ekranı var. FE-150'nin ise video'su 320x240 çözünürlükte ve 15 fps, yani yeterli değil ama 230.000 piksel çzünürlüklü 2.5" lcd'si gerçekten de çok kaliteli. ayrıca geniç ve tele açı değerleri de gerçekten iyi(32-96mm). bunların yanında olympus mju 600 ü de öneririm. bright capture teknolojisi gerçekten çok işe yarıyor. yüksek iso değerlerinde grenleşmeyi önemli ölçüde azaltıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spot nikon P2 al derim yaklasık 250 dolar
    tabi yanına bi de hafıza kartı alman gerekiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.