Şimdi Ara

LÜTFEN ACİL YARDIMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az önce w900im bozuldu sanırım.Walkmana girdim parça listesini açtım telefon kapandı tekrar açtım ekranda hiçbişey görünmüyo beyaz ekran geliyo naapmam gerek firmware güncellemek işe yararmı yardımlarınızı bekliyorum

• bide telefonu 2. el aldım fatura benim üstüme deil, garantiye göndersem sorun olur mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allenpoe

Arkadaslar az önce w900im bozuldu sanırım.Walkmana girdim parça listesini açtım telefon kapandı tekrar açtım ekranda hiçbişey görünmüyo beyaz ekran geliyo naapmam gerek firmware güncellemek işe yararmı yardımlarınızı bekliyorum

bataryayı sök ve bi beş dakka bekle sonra tekrar tak ve ac bakalım acılacakmı
  • deniyorum şmdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48
    bataryayı sök ve bi beş dakka bekle sonra tekrar tak ve ac bakalım acılacakmı

hocam denedim olmadı ya
  • hocam yaptın herhalde telefonu
  • yapamadım ya nerden çıktı keşke yapabilsem , yazılım güncellemek işe yarar mı ve garanti dışına çkarır mı peki????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    acil yardımm...
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu ya yardım etçek bi allahın kulu
  • Yazılım gncellemeyi dene olmazsa telefon göçmüştür ve yapılamaz. Sıfırını gönderecekler eğer güncellemede işe yaramazsa..
  • ah kardeşim 2.el almasaydın keşke.garanti dışı değil hiçbir şekilde garantisi sayılmaz.cihazı aldığında garantisi devam durumdaysa o farklı tabi
  • garantisi dewam ediyo hocam güncellemeyi yaptım ama %89 da takılıp kalıyo olmadı o yüzden garantiye werecem gitsin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.