Herkeze Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorumm Olacak Size İnşallah Aranızdan Sorumaa Cevap Verebilecek Arkadaşlarım Çıkabilir.
Benim Datron RTA 1030 Modemim Bir Tane Laptopum Ve Dizüstü Bilgisayarım War.İnternetim 4GB Lık 29 TL'lik.Laptoptan İnternete Modemim Wireless Sayesinde Bağlanıorum Yaklaşık 3 Ay Önce Modemimee Bağlantı Şifresi Koydum İlk Ay İşe Yaradı Ama Son İki Aydır Faturam Kota Yı Geçmeme Rağmen 40 TL Ve 50 TL den Aşağıya Gelmiyor Bağlantı Şifresi Koymuştum Onu Da Bulmuşlar Galibaa Çewremdede Dizüstü Bilgisayarı Olan İnsan Çokk Muhtemelen Şfreyi Bulup Girmişlerr,Daha Bugun 40 Tl Fatura ÖdediM Ewe Gelir Gelmezde Tekrar Deiştirdim Şfreyii.Fatura detaylarında Gece 3/5/6/7/8 Gibi Hep Girmişlerr Ben Bu BeniM Modemimden İnternete Bağlananlarıı Nasıll Bulabilirriimm ??? Acilen Bulupp Hesappp Sormakk İstiyorumm NEyee Güvenipteee Giriolarr Benden Bizden İzinsizz ??? Öle bi İhtimal Warmı Bu Gİrenlerrii Bulabilirmiyizzz ??? ayrıca Faturada GeleN detaylarrda Kotayıı Baya Bi Aşılmıss Olarak Gösteriyorrr bEN En Fzla Ayda 1.5 GB İndiriormmdurr ... Benden Kaynaklanan Bişey Olucağını Sanmıyorumm .. .==??