Şimdi Ara

Lütfen artık moral bozmayı bıraksanız?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takmamak mümkün değil ki hocam hiçbir şey yapamıyorum ağız tadıyla dizi izleyeyim diyorum onu da izleyemiyorum sürekli üni sıralama bakıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya boş yapma Allah aşkına ya

• manuelporkatal kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı insanlar trollüyor olsa bile bu sene ayt nin biyoloji hariç aşırı kolay olduğu bir gerçek. seçici bir sınav olsa 5 kişilik grubumuzun 4ünün tek yanlışı polimeraz olmazdı. diğer arkadaş da bunun üzerine matta işlem hatası yaptı, dikkat harici eleyici bir sınav olmadığının kanıdı bu bence.
  • 2019 fen için ayırt edici başka soru var mıydı ? Manyetizma ee başka ? 2k yapan elemanın 2019 da zorlanabileceği kaç tane mat sorusu vardı ?
    Küme ,çember ee başka ?

• Ayt fen bayaa basitti kandırmayın kendinizi ben soru kaçırmadım gördüğüm konulardan

• Matematikte zor bir soru söylermisin? Böyle piyasada olmayan sınav anı çok süre çalan bir soru mesela?

Feni geç zaten düzgün çalışan biri 30’u geçmeli fende

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

bazı insanlar trollüyor olsa bile bu sene ayt nin biyoloji hariç aşırı kolay olduğu bir gerçek. seçici bir sınav olsa 5 kişilik grubumuzun 4ünün tek yanlışı polimeraz olmazdı. diğer arkadaş da bunun üzerine matta işlem hatası yaptı, dikkat harici eleyici bir sınav olmadığının kanıdı bu bence.
    Hocam şunu da ekleyeyim,tyt günü güneş çarpması geçirdim,ayt günü onun etkisiyle tam odaklanamıyordum.Ayt matta 3-4 soruda işlem hatası yaptım ve bulduğum cevap şıklarda yoktu yani şıklar da işlem hatası yapmayı engelliyordu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 5 Temmuz 2020; 14:41:12 >
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:51:5 >
  • freidblack kullanıcısına yanıt
    Yapardı. Ben 25'e daha yakın 25 - 30 arası yapıyordum, sınavda 33 - 35.5 arası mat yaptım, fen 30. Kimya 1 fizik 1 biyo 6 ve biyo benim genelde en az yanlış çıkardığım dersti. Sınavda da 3 soru dikkat hatasından gitti, 1 soru da nasılsa çıkmaz diye üstüne düşmediğim konudan gitti.

• Kötümserlerin 2019 dışında kazandığı tek bir sene yok şu sitede. Onda da 2018 de sistemin ilk kez uygulanmasından dolayı olan kargaşının rolü çok büyük. İlk defa tyt koruma, öğrencilerin yeni sisteme adapte olması vs
  • cidden hocam. mesela ben sene boyu elektrokimyada yükseltgen yüskeltgenire düştüm hep, bu kez odaklandım sınavdım, 1 doğru 2 yanlış diye doğru yaparken içimden hahah düşmedim bı kez dedim zafer içinde.
    şıklarda 1 2 yoktu.
    geçmiş olsun hocam bu arada umarım çok etkilememiştir.
  • Piayasalardaki denemelerde ortalama 70 net yapan kardeşim ayt yi fulledi. Kesinlikle dosdoğru kontrol ettik. Cevaplar açıklanır açıklanmaz önce bir kağıda kendi cevaplarının tamamını yazdırdık sonra da cevap anahtarından kontrol ettik. Hepsi doğru çıktı.
    Moralinizi bozmak istemem ama sınavınız gerçekten çok kolaymış gençler.

• quote:

cidden hocam. mesela ben sene boyu elektrokimyada yükseltgen yüskeltgenire düştüm hep, bu kez odaklandım sınavdım, 1 doğru 2 yanlış diye doğru yaparken içimden hahah düşmedim bı kez dedim zafer içinde.
    şıklarda 1 2 yoktu.
    geçmiş olsun hocam bu arada umarım çok etkilememiştir.
    Hocam şanslıydım bayağı,etkilemedi neyseki.1 yanlış benim hatam diğeri de çok saçma bir soruydu.

• sizin adınıza sevindim hocam. umarım istediğiniz olur
  • quote:

sizin adınıza sevindim hocam. umarım istediğiniz olur
    101. olmayayım da,gerisi gelir gibi

• benim de öyle bir korkum var msü 102.lik say 101.lik, kabus gibi
  • 2018 yeni sistem olduğu için sıralamalar iyi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

-
    2019 bu yıldan daha kolaydı

• Sen yerleşmişsin sınavlarla işin bitmiş oturduğun yerden sorulara bakıyosun tabi kolay gelecek sana. Sınavdan çıktıktan sonra ya da sene içinde ben de bu soruyu nasıl yapamamışım sınav ne kadar kolaymış diye düşünüyorum.
    Ben ayt fen zordu diye sıralamalar iyi mi gelecek dedim? Sıralamaların kötü geleceğini ben de biliyorum insanlar hayvan gibi çalışıyor 80 soruyla her şekilde yığılma olacak zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.