Şimdi Ara

Lütfen artık moral bozmayı bıraksanız?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısın.

• Hocam bu sene isterse olimpiyat feni sorsunlar zor dengelerler, en azından benim yorumum bu. Umarım haksız çıkarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

-
    Dediginiz sorular cidden zor mu geldi? Manyetizma sorusu ma=mg, ses sorusu direkt formül. Matematikte sadece polinom sorusu orijinaldi. Bu sene fende hikaye yazmamışlar, olay bu. Geçen sene de sınava girmiş biri olarak söylüyorum bunları. Ki sıralamam sizden daha kötüydü ama sınav esnasında bu nasıl soru dediğim tek soru polinom sorusuydu. Alt sıralar için zor gelmiş olabilir de 1500e giren birine zor gelmesini garipsedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Her konuda trollük yapıyorsun. Moral bozma işine bak. Zaten bir şey bildiğin de yok.
  • Bu konunun linkini kaydet telefonunda 28 temmuza etkinlik oluştur o gün konuşalım
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    her sene kötümserler kazanıyor demek her sene sıralamalar daha kötü oluyor demek doğru mu hocam? yani mesela 2010 un ilk 100ü 2020 nin ilk 50 binine eşit diyebiliriz.
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Umarım

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Her sene katlanıyor demedim hocam türkçede netler düşük sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sn0m_v2

keşke bir buluşma ayarlasakta aklımda bir kaç kişi kafa göz girişicem onlara
    Kimler?

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Ahahah adam lafı ağzına tıkayınca nasıl tavır değiştin birden
    Adam konu linkini kaydedin gelin 28 temmuzda görüşelim diyor aslan parçası dediğini yap 23 gün sonra görüşün her sene ağlama duvarı oluyor burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

bazı insanlar trollüyor olsa bile bu sene ayt nin biyoloji hariç aşırı kolay olduğu bir gerçek. seçici bir sınav olsa 5 kişilik grubumuzun 4ünün tek yanlışı polimeraz olmazdı. diğer arkadaş da bunun üzerine matta işlem hatası yaptı, dikkat harici eleyici bir sınav olmadığının kanıdı bu bence.
    Polimeraz sorusu hafif ÖABT ayarıydı ya bence, onun yerine 2019 TSH ayarı güzel bir yorum sorusu sorulabilirdi diye düşünüyorum.
    Haklısınız direk meb kitabında orayı okuyup okumadığınızı ölçüyor soru

bence biyolojide net eleyecek 3 soru vardı 2020 biyoloji>tüm yıllardaki biyoloji soruları
  • manuelporkatal kullanıcısına yanıt
    2015 lys biyoloji bunu duymasın hocam alınabilir

• navi markelof N kullanıcısına yanıt
    hasjajdsakljdsmal hocam hatırlamıyorum 2015i ama öyle diyorsanız öyledir
  • manuelporkatal kullanıcısına yanıt
    Analitikte de eleyecek 3 soru yoktu o zaman ?? Ama tüm yıllar dediğin diğer yıllarda analitik ve benzeri konulardan eleyici sorular vardı. Sadece bu 3 soru ile kendinizi avutacaksanız ben karışmıyorum, doğru neyse onu söylüyorum sadece. Yoksa tabii ki saçma bir yığılma olacak olması işime gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.