Şimdi Ara

Lütfen artık moral bozmayı bıraksanız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma girdiğim an moralim 0 oluyor gerçekten teşekkürler. Okey sınav gerçekten yapılabilirdi özellikle ayt kısmı için konuşuyorum ama ona bakılırsa 2018 de kolaydı ve sıralamalar gayet beklenildiği gibi geldi. Ben geçen seneye göre 37 bindeyim adam gelmiş diyor ki 55 bindesin he awk.

• Sen yerleşmişsin sınavlarla işin bitmiş oturduğun yerden sorulara bakıyosun tabi kolay gelecek sana. Sınavdan çıktıktan sonra ya da sene içinde ben de bu soruyu nasıl yapamamışım sınav ne kadar kolaymış diye düşünüyorum.
    Ben ayt fen zordu diye sıralamalar iyi mi gelecek dedim? Sıralamaların kötü geleceğini ben de biliyorum insanlar hayvan gibi çalışıyor 80 soruyla her şekilde yığılma olacak zaten.
    bazı insanlar trollüyor olsa bile bu sene ayt nin biyoloji hariç aşırı kolay olduğu bir gerçek. seçici bir sınav olsa 5 kişilik grubumuzun 4ünün tek yanlışı polimeraz olmazdı. diğer arkadaş da bunun üzerine matta işlem hatası yaptı, dikkat harici eleyici bir sınav olmadığının kanıdı bu bence.
  • keşke bir buluşma ayarlasakta aklımda bir kaç kişi kafa göz girişicem onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim dediyse doğru demiş ama 55-60 arası gelme ihtimali daha yüksek
  • Arkadaşlar 2018 diyorsunuz da 2018 Mat 2 analitik soruları birçok seneden daha kaliteliydi. Bir de bu seneye bakalım, tyt de bile yeri yoktu bu seneki analitik sorularının. Analitik konusu sadece bir örnek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Hocam fenleri kıyaslarsak bu senenin feni 2018 feninden zordu sadece 2020 biyolojisi bile 2018in ayt fenini tokatlamaya yetiyor.

• Ferplath F kullanıcısına yanıt
    aynen dost
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt geometri soruları tyt geometri seviyesindeydi matematikte limit türev integral yok diğer konulardan da absürt sorular gelmemiş geçen seneki gibi polinom parabol sorsalardı bari fen geçen seneyle aynı tyt de geçen seneyle aynı sıralama getirir ama ayt matematik öyle bir kolay gelmiş ki 25 yapan 35 e çıkmış durumda 35k hedefleyen arkadaşlarımın 67-68 ayt si var ben sıralamalar kötü gelecek 30k-50k 25k 40-45 arası 20k ise 35k olacak dedikçe moral bozucu troll oluyorum varsın olayım ama 23 gün sonra kaybolacaklar zaten
  • Ben kötümser tayfadan değilim ama analitik geometri için msü 2020>ayt 2020 derim

• msü 2.5 ay süre ertelendi bir zahmet zor olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sn0m_v2 -- 5 Temmuz 2020; 13:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sn0m_v2

msü 2.5 ay süre ertelendi bir zahmet zor olsun?
    Bunun ne alakası var şimdi?Ertelenince daha zor olacak diye bir kaide mi var?

• evet? benim arkadaşım ek denemeler çözdü

TYT DE EK SÜRE VERİLDİĞİ İÇİN HAYVAN GİBİ PARAGRAF SORULARI EKLENDİ? 4 DİL BİLGİSİ SORUSU SORULDU?

• Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama Türkiye genelini ele alırsak normalde 25 ayt matematik neti yapan biri bu sınavda 32,33 net fen yapamazdı, ayt matematik 35 yapabilirdi ama o fen netini çıkaramadı ki benim çevremde de 34,35 mat yapanlar 30 altında fen yaptı

• Çok fazla takma maalesef dili olan konuşuyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her sene kötümserler kazanıyor bu müzakereyi çünkü kötümser dediğiniz kişiler aslında realist kişiler. İyimserler hayal dünyasında yaşıyor. Sonuçlar açıklanınca göreceğiz nasıl olsa beklemede ol burası ağlama duvarı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sn0m_v2

evet? benim arkadaşım ek denemeler çözdü

TYT DE EK SÜRE VERİLDİĞİ İÇİN HAYVAN GİBİ PARAGRAF SORULARI EKLENDİ? 4 DİL BİLGİSİ SORUSU SORULDU?
    Sen ve arkadaşın yallah twittera yollarınızı karıştırmışsınız saçma sapan konuşuyorsun sınav bitmiş ağlamaya devam etmeye gerek yok.Sınavdan önce sana 12 dil bilgisi soracağız diye bir şey söylenmedi.Onu büyüttüğünüz youtuberlar takipçi çekeyim diye diline pelesenk etti.Velev ki zordu,herkese zor niye isyan ediyorsun ki?Ayt 2020’deki analitik soruları her test kitabında ilk testlerde karşına gelecek sorular.Adam gidip eğimler çarpımının -1 olmasını sormuş diğeri hakkında konuşmama bile gerek yok.İstediğini yaz karşılık vermeyeceğim ve sıralamaların forumda trollerin abarttığı gibi saçma sapan olacağını düşünmüyorum fakat sana bir tavsiye böyle avutmalara devam edersen sonuçların açıklandığı gün sen üzülürsün bunu da bil.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:51:40 >
  • MusicLVVyoutube
    The 5 6 7 8 - Woo Hoo ( uhu uhuhu song!)
    https://www.youtube.com/watch?v=aR6qvkDDBCg&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.