ben silkroad oynıyorum ve hero onlne bi denesemmi diye düşünüyorum hero online da pet varmı kurt gibi? varsa hangileri söylermisiniz
Attacker olarak... 10 lvl de Wolf 30 lvl de Bear 40 lvl de Hawk 50 lvl de Tiger alabiliyorsun Binek olarakta.... 20 lvl de Brown Horse kullanıyorsun 23 lvl de şeçtigin Job a göre Flying Lion , Great Wolf , Geyik ve Beyaz Tiger (Tam ismini bilmiyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: lDontCryBabyl
Attacker olarak... 10 lvl de Wolf 30 lvl de Bear 40 lvl de Hawk 50 lvl de Tiger alabiliyorsun Binek olarakta.... 20 lvl de Brown Horse kullanıyorsun 23 lvl de şeçtigin Job a göre Flying Lion , Great Wolf , Geyik ve Beyaz Tiger (Tam ismini bilmiyorum)
Ayrıca binek hayvanların lvl atladığı için onlarıda belirli levellerde kullanabiliyorsun HOrse hariç;
54 Lvl Azure Wolf 54 Lvl Black Lion 54 Lvl Red Tiger 54 Lvl Fierce Reinder Bu 4'ünü lvl 53 e geldiğinde Kullanabiliyorsun
84 Lvl Ghost Demon Wolf 81 Lvl Ghost Lion 81 Lvl Bloody Ghost Tiger 81 Lvl Heavenly Reinder Bu 4'ü de lvl 83 te kullanılmaya başlanıyor....
peki bunlar silkroad daki gibi zor mu alınıyo 1000000 gibi pahalımı?
lvl 23 deki job binekleri 400k ortalama bi fiyatla atlar stable keeper dan 100k ya lvl 10 kurt 5k lvl 30 ayı 10k lvl 40 hawk 75k-100k lvl 50 tiger(emin diiilim daha lvl 43 üz ama whiterider bilir) anlican silk deki gibi öle 1mil gibi uçuk rakamlara diiil
Great tiger 500k maximum ama lvl i yüksekse mesela 53 ise 1m na 1200 e satarlar Binek hayvanları 4m ile 3.5m arası değişior bunlar azure wolf,black lion,fierce reinder... lvl 40 taki hawk lar için AsYouWish e Pm at 5 dk içerisinde bedava getirir sana iyi eğlenceler...
yakında hawk da yakalıyamicam 2 vuruyom ölüyo artık v-a çalışmam lazm onlara =)) hawk isteyene yakalarım sorun olmaz.. ii eğlenceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme