Şimdi Ara

LÜTFEN BAKIN(BUGLU CANTA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 GÜNDÜR MEGA CARIMIN CANTASI BUGLU POT BİLE ALAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM BİLENLER LÜTFEN BANA YARDIM EDİN kordonziraat@hotmail.com dan bana pm atabilirsiniz DİEZ

• Bug'ı daha ayrıntılı anlatırmısın? Bide mega char ne ya :D mage olcaktı sanırım o :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwaly -- 19 Temmuz 2007; 13:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziraatim

15 GÜNDÜR MEGA CARIMIN CANTASI BUGLU POT BİLE ALAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM BİLENLER LÜTFEN BANA YARDIM EDİN kordonziraat@hotmail.com dan bana pm atabilirsiniz DİEZ

Mega char nedir ? İlk defa duyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

quote:

15 GÜNDÜR MEGA CARIMIN CANTASI BUGLU POT BİLE ALAMIYORUM NASIL ÇÖZERİM BİLENLER LÜTFEN BANA YARDIM EDİN kordonziraat@hotmail.com dan bana pm atabilirsiniz DİEZ

Felaket post kasıosun abi ya :D Bune böle :D Her topicde 1-2 mesajını görüorm nerdeyse :D Hepside gereksiz mesajlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwaly -- 19 Temmuz 2007; 13:24:01 >
  • mage karakterinde inv. bug varmış onu dile getirmeye çalışıyor arkadaş

çözümünü bilen varsa banada yardım edebilir ama sanırım yok
  • inventory bug ama çözümü yok galiba
  • mege char = charım mage anlamına geliyor herhalde

birde benimde böyle bir sorunum var bu sıralar niyese oldukça fazla kişide görülmeye yardımcı olursanız herkez için faydalı olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun çözümünü bilen olduğunu sanmıyorum... En iyisi ingilizcesi iyi biri ticket atarak sorunu K2'ye bildirsin onlar ilgilenir...
  • Bende ilk defa böyle bir şey duydum sorunu ancak ticketle halledebilirsin..Bizim yapabileceğimiz herhangi birşey yok gibi..

quote:

Orjinalden alıntı: Siwaly

Bunun çözümünü bilen olduğunu sanmıyorum... En iyisi ingilizcesi iyi biri ticket atarak sorunu K2'ye bildirsin onlar ilgilenir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siwaly

quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

quote:

Felaket post kasıosun abi ya :D Bune böle :D Her topicde 1-2 mesajını görüorm nerdeyse :D Hepside gereksiz mesajlar :D

güzel takip

• ticket at yoksa res gelince de düzelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.