Şimdi Ara

lütfen bakın char dizicem!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler manesteki charımı ve itemlerini verdim cyhper da itemler fln aldım arkla takas ettik gibi şimdi cyhperde
    ske belt
    +1 rebirt dual exp shard
    +7 rogue dd
    +1 rebirt chitin set
    bide 8.5 gb para var
    bunlarla cyhperda ne gibi MAGE itemi alablirirm ama kesinlikle pet olmucam
    PAPER olucam cypher piyasasını bilmediğimden kazık yemek istemiyorum
    AYRICA pet ol rogue oyna fln demeyin rogueden sıkıldım peti de hiç sewmiom

• UPP BU ARADA FLAME + BUZ OLUCAM
  • UPP HADİ ŞU RESET BİTSİNDE SİZDE BAKIN
  • paper mage olcaksan ske.belt satma kalsın +8 paper set elemental pendant +9 wood staf// yada bulabilirsen +9 wizart staf
  • ben gidiom şimdi bugün akşam veya yarın sabah bakarım artık lütfen okuyanlar uplasın assağı düşmesin konu
  • komple yanlış pk icin pet şart gibi bişi flame yan skill pk da bence kesinlikle light olmalidir ama sürekli exp kascam diosan tabiki glacier olabilir eğer 0 dan char kascaksan 45 e kadar flame 45 de glacier 62 de tekrar flame + glacier olabilrsin daha rahat exp kasmak icin
  • cypher da pet mage olacan !!!!!!!
    bilader tehlikeli sularda yüzüyosun dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manes i bırakıp cypher gibi bi serwere geçmenin cezasını ilerde çekersin.

hele 1 de +60 a kasacaksan düsünmek bile istemiorum cz de party bulamassın heralde sonra ver elini harpy ler ben cypher de nice ismi duyulmus magenin esland yerine harpy de kastıgını gördüm adamların çogu artık +75 aralarına tanınmıs bir mage yada clandan birini alıolar.

eger yok ben +60 kasmayacam 59 da bırakacam dersen o itemlerle iş yapman gene zor ardreamda anca ks yaparsın yani mage degilim ama iyi gözlem yaparım.
  • bence asas ol itemlerinde hazır işte
  • hem mage hem paper..? kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

hem mage hem paper..? kolay gelsin...

beyler aldım itemleri kafaya dd 10 (+3 rare) aldım üzerime +8 giysi aldım 4 tane
    ske belt duruyor..elimdede +9 wood var
    birazda para kaldı onlada ep ile 35 54 kağıtları aldım 55 fln olunca 57 kağıdını da alırım
    şimdi pot parası bile yoq 10m kaldı :D
  • şimdi lvl 59 oluncaya kadar!! herp expppppppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10i10_ -- 10 Eylül 2007; 10:30:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10i10_

quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

hem mage hem paper..? kolay gelsin...

beyler aldım itemleri kafaya dd 10 (+3 rare) aldım üzerime +8 giysi aldım 4 tane
    ske belt duruyor..elimdede +9 wood var
    birazda para kaldı onlada ep ile 35 54 kağıtları aldım 55 fln olunca 57 kağıdını da alırım
    şimdi pot parası bile yoq 10m kaldı :D

gecmi$ olsun ne diyim :)
  • O itemlerle assas devam etmeliydin.Ayrıca nasıl başardın o itemlerle o kadar az şey almayı ?
  • wala açıkcası ben o kadar itemle
    +3 reb crimson set 3.derece mage dd 25 elime woe+7 veya +6 bide ep çakardım küpelerde me olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.