Şimdi Ara

lutfen bakın cook accil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 3 hafta oldu bır e 250 alalı telı aldığım 4 gunde kendılığınden kapanıyor aldığım yere goturdum bana pılını değıştirıp pana verdı 24 saat şarja koydum gene kendılığınden kapanıyor her şeyı var garatısı fılan ben bu telı aldığım bayı değıştıre bılırmı

ne olur yardım edın

• arkaşlar yardım eden yokmu
  • nerde oturuyorsun ordaki garanti servisine götür aslında aldıgın bayi değiştirmesi gerekiyor ama belli bir gün süresi varıdr ama onlar degıstırmezse sen serviste yaptırırısın sonuçta telefonunu yaptırırısın
  • ya kardeş ben telı yapmasını istemıyorum aldğımbayı değiştırmesı gerekmezmı bunu da ccevaplaya bilirmisin mackali6116
  • dostum aldığın yere götür ve telefonu iade etmek istiyorum de.yeni telefon verin bana de.aldığın yer nasıl bir yer?kamera ile falan izleniyor olabilirmi?
  • yok ya sanırım camerayla izlenmıyır
  • yanı değiştirmesi gerekıyor yanı bayı arıza cıkartmaz değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayi değiştiri veya garanti yollar.garantiye gitsede telofonun yapılır ve değiştirilir sorun olmaz bence
  • eğer kamera falan yoksa git adama deki telefonu değiştir.mecbur değiştirecek.eğer bi sorun olursa dersinki yetkili kişilere; ben telonu aldıktan 3gün sonra telefoncuya geldim telefonu iade etmek için ama telefoncu kabul etmedi dersin.telefoncuda senin 3hafta sonra geldiğini ispat edemez
    quote:

Orjinalden alıntı: hasret416

yok ya sanırım camerayla izlenmıyır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.