Bildirim
Lütfen Bakın!!!My Char Hacked
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
madem hesaba hiç giremiyorsun yeni bi karakter oluştur, onun aracılığıyla eski karakterin nick'ini kredi kartının son 4 hanesini, e-mail'inden tam olarak silver'ı aldığın tarihi (vs. daha gerekli bişiler olabilir başka) ticket olarak gönder, ilgileneceklerdir. -
-
benim hiç silverım olmadı..benim annem ölmüş.beni..beni tayzem dogurmuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: kronox
benim hiç silverım olmadı..benim annem ölmüş.beni..beni tayzem dogurmuş.
arkadaşım çok saçma snin annen ölüyor sni teyzen doğuruyor o zaman nie ölene anne diosun
-
arkadaşım kim ne derse desin ben seni yılın espri anlamayı beceremeyeni ilan ediyorum.plaketini vermek üzere sn.ko adminlerinden.... -
euheuhe coq komıksınız yaw ama adamla dalga gecmeyın içi yanıor adamın içi zor bir durum -
adamın charını geri verirlerde itemlerini unutsun bence alan adam itemlerini çoktan çekmiştir çünkü bunu yapan kişi daha önce üyelik alıp almadığına bakmış ve son 4 rakamla geri alacaklarını anlamıştır
geçmiş olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: _NoNick_
Arkadaşlar Knight Online daki çarımın şifresini doğru girdiğim halde yanlış diyor.Şifre değiştirme kısmında e-mail adresine yanlış diyor.Silver Premium var.Nasıl kurtarabilirim.?Lütfen yardımcı olun
Hacklenenler grubuna hoşgeldin kardes. ama sende pre varmıs büyük ihtimalle kurtarırsın charı ya ben ve benim gibileri... -
G.OLSUN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X