Şimdi Ara

Lütfen Bakın ve Forumu kurtarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki forumda ipini koparan yeni hesap açıp kafasına göre yazılar yazıyor ve kurallara uymuyor. Tek yapılan account ban. Ancak bu şekilde çözüme varılmaz. Forum yetkilileriyle ciddi ciddiye konuşup sorunun çözülmesini isteyeceğim(IP ban). Ve haksız yere banlananların da banlarının kalkması için uğraşacağım. Şu ana kadar birçok forumda bulundum ve üyelerle tartışmam da oldu ancak şu ana kadar bana hiçbir üye yarrağım diyecek kadar küçülmedi. Eğer böyle bir şey diyorsan bil ki o senin ***raklığın. Eğer ki banlanırsam ve gereksiz mesajlar devam ederse bu forum bilsin ki bir daha adam olamayacak ve gereksiz banlanan kişilerle de anlaşacağım, bu foruma üye olmayı düşünen kişileri bu forumdan uzak tutacağım. Bu tamamen bir TEHDİTTİR. Diğer üyelerin tehdite fırsatı kalmadı.
    Artık yetkililerin gözlerini açma zamanı geldi.
    Herkesden bir up alayım.

• katılıyorum kesinlikle hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnattsol -- 3 Temmuz 2006; 14:55:56 >
  • Ben o kadar gereksin banlandım ki neden banlandığımı bile bilmiyorum..Gitsen sorsam admin e cevap ta vermezler forum artık kim kime dum duma oldu...Banlanan acc. leglolas ve sınırsız banlandım ve banlandığım gün hiç mesajım yoktu...
  • Lütfen Yazını Editle Ve O Sözcüğü Ordan Kaldırr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

Lütfen Yazını Editle Ve O Sözcüğü Ordan Kaldırr

ARTI ŞU TEHDİT LAFINIDA KALDIR İSTERSEN GÜZEL BİR MESAJ VEREYİM DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

Lütfen Yazını Editle Ve O Sözcüğü Ordan Kaldırr

+1 kesınlıkle sızın gıbıler yuzunden forum gocuor forumda kufur yasak kaldır su ya....k kelımesını
  • :D forumu kurtarmak için konular bile rezalet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumu tehdit edecek kadar cüretkar olmana ve böyle bir şeye neden gerek duyduğuna şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.