Şimdi Ara

Lütfen Bakınız Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Donanim Haber Ailesi Yaklaşık 2 Hafta Önce Vds Sunucu aldım Aldığım Ikinci Günden Pişman Oldum.
    Sunucunun Internet Hızı Sürünüyor,Ping Havada Uçuşuyor. 1 GBİT Diye Aldığım Sunucuyu (Sözde) 20 Mb indirme 1 mb Upload Olarak Kullanıyorum. Bu problemi sunucuyu Aldığım 2. Günden beri bildiriyorum Ama Adamların Attığı mesaj Hep aynı bugün yarın düzelteceğiz Sabredin. artık Sabrım tükendi Ben Bu sunucuya 150 TL Verdim Ve Paramın Karşılığını Alamıyorum. Iade etmek istiyorum paramı vermiyorlar Bekle Bekle Sunucun günü bitecek Başka bir Lokasyon verin diyorum onuda yapmıyorlar. Ben bu Parayı boş bir sunucuyamı verdim.Son 2 - 3 Gündür Adamlara Ticket Atıyorum Son attıkları Mesaj Şöyle: "Sunucuyu iade edemeyiz size yapacağımız en büyük iyilik sunucunun gününü uzatmak" Resmen Dalga Geçiyorlar.
    Örnek Veriyorum siz bi Buzdolabı aldınız buz dolabı dışarıdan çok güzel görünüyor ama İçi bi işe yaramıyor sebzeleri meyveleri soğutmuyor. Ee şimdi siz bu buzdolabına niye para verdiniz Mağazaya gidiyorsunuz iade etmek istiyorum diye adamlar iade etmiyor bari başka bir ürünle değiştirin diyorsunuz Mağaza Size Ürünü Iade edemezsiniz yapacağımız en büyük iyilik BuzDolabının Garantisini uzatmak diyor. Çok saçma değil mi ? Ulan BuzDolabı Bozulmuş adam size garantisini Uzatalım Diyor
    Lütfen Yardım Edin Ne Yapmalıyım? Nasıl paramı Alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi Marka Bu Rezilliği Yapan Söyleyin Hocam .ona Göre Bidaha O Markadan Alışveriş Yapmayız.
    Edit : Şikayetvara Yazın Bu Sorunu İlgilenirler Herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowMoonLight -- 23 Eylül 2015; 0:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.