Şimdi Ara

LÜTFEN BAKINN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BENİM LVL 67 Dİ OYNUODUM BİRDEN EKRANA BİR YAZI ÇIKTI YAZIYI UNUTTUM AMA BENİM OYUNU KAPADI O YAZI 2 GÜN SONRA AÇTIM SEVİNDİM AÇILDI DİYE LVL A Bİ BAKTIM 20 LVL İM PARAM 2 K BEYLER LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN LVL KASMADA VEYA ÜYELİĞİNİ VERSİN

• ya bu az once de id,şifre isteyen salak olum sen uslanmicakmisin sana yaratici ol derlerken yalan konusunda demediler YALAN SOYLEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • ya ne boş beleş bir bebesin hiç mi işin gücün okulun yok
  • BENİM LVL SAHİDEN 60 ÜSTÜYDÜ 2 GÜN SONRA GİRDİM 20 LVL FİLAN NAPABİLİRİM SİZCE LÜTFENN YARDIM EDİN
  • harbiden kardeş kendi charını kendin kas millettten ne diye şifre fln dilemiyon aynı froumda aynı yalan 2 kere olmaz
  • git okuluna karnende notları kas....alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_95

BENİM LVL SAHİDEN 60 ÜSTÜYDÜ 2 GÜN SONRA GİRDİM 20 LVL FİLAN NAPABİLİRİM SİZCE LÜTFENN YARDIM EDİN

sana ne yapacagını soliyim artik buraya sacma sapan topicler acma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesım kımse senle ılgılenmez dıger topıqten sonra artık gıt bu forumdan kımse senın sorularına cevap vermezzzzzzzzzz bizi kandırmaya calısıyo bıde soru soruyo la get
  • sanmiyorum ama eger gercekten dogruysa bi tarfimla guluyorum sana iyi olmus milleti keri.z sanip sifrelerini iste sen ha
  • sen git hocalarını kandır bebeye ya.... o yazı şey olmasın.."press ok to re-spawn point"
  • oha la burdaki herkesi salakmı sandın arkadaşım sen.

hayret yaw.sen kaçıncı sınıftasın ilkokul 2-3 falanmı

alla alla yaa
  • YAW ADAMIN NIKI RAP 95 YAŞI BELLI 11 BU ADAMLA MUHATAP BILE OLMAIN TUM VELETLERE !!!!
  • iyi sallıyon he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.