BEYLER BENİM LVL 67 Dİ OYNUODUM BİRDEN EKRANA BİR YAZI ÇIKTI YAZIYI UNUTTUM AMA BENİM OYUNU KAPADI O YAZI 2 GÜN SONRA AÇTIM SEVİNDİM AÇILDI DİYE LVL A Bİ BAKTIM 20 LVL İM PARAM 2 K BEYLER LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN LVL KASMADA VEYA ÜYELİĞİNİ VERSİN
ya bu az once de id,şifre isteyen salak olum sen uslanmicakmisin sana yaratici ol derlerken yalan konusunda demediler YALAN SOYLEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ya ne boş beleş bir bebesin hiç mi işin gücün okulun yok
BENİM LVL SAHİDEN 60 ÜSTÜYDÜ 2 GÜN SONRA GİRDİM 20 LVL FİLAN NAPABİLİRİM SİZCE LÜTFENN YARDIM EDİN
harbiden kardeş kendi charını kendin kas millettten ne diye şifre fln dilemiyon aynı froumda aynı yalan 2 kere olmaz
git okuluna karnende notları kas....alla alla
quote:
Orjinalden alıntı: rap_95
BENİM LVL SAHİDEN 60 ÜSTÜYDÜ 2 GÜN SONRA GİRDİM 20 LVL FİLAN NAPABİLİRİM SİZCE LÜTFENN YARDIM EDİN
sana ne yapacagını soliyim artik buraya sacma sapan topicler acma
kardesım kımse senle ılgılenmez dıger topıqten sonra artık gıt bu forumdan kımse senın sorularına cevap vermezzzzzzzzzz bizi kandırmaya calısıyo bıde soru soruyo la get
sanmiyorum ama eger gercekten dogruysa bi tarfimla guluyorum sana iyi olmus milleti keri.z sanip sifrelerini iste sen ha
sen git hocalarını kandır bebeye ya.... o yazı şey olmasın.."press ok to re-spawn point"
oha la burdaki herkesi salakmı sandın arkadaşım sen.