Şimdi Ara

Lütfen bakınnn!!! yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 4 yıldır bu forumu takip ediyorum ortaokulda 492 puanla bir fen lisesine yerleştim çok utangaç ve saf bir insandım sınıfta zorbalığa maruz kaldım hiç bir şeyi aileme anlatmıyordum başarım da gittikçe düştu 12.sınıfta ailem benim naklimi ilçemdeki bir okula aldırdı ilcemdeki herkes ortaokuldaki başarimdan dolayı beni tanıyordu nakil aldiğım yılki başarisizliğımı oğrenince millet hepsi benden konuşup benimle alay ediyorlardı ailemde bana hakaret edip beni dövuyordu kaç kere intihara kalkıştım depresyona girmistim her şeyden soğumuştum annem psikyatri dr gotürmek istedi reddettim namaz kılmaya başladım çok ii geliyordu bana şimdi iyileştim çok mutluyum artık kimseyi takmıyorum mezuna kaldım bu arada 12.sinifta hiç calışmadım lisedede pek çalışmadım mezun oğrenciyim artik enerjim yerimde ve çok iyiyim bu senede mezuna kalacam ortaokuldan beri hayalim koç tıp bu hayalimi gerçeklestirmek için çok calişmam lazım planım bu 4 ay sıkı calışıp tyt aytyi bitirip temeli iyice yapıp sinavdan çıktıktan 2 hafta sonra çalışmalara yine başlamak yardımcı olur musun tavsiye alayim sizden lütfen nasıl bir yol izliyeyim destek lazım bana hiç bir arkadaşım yok yardım edecek kimse yok

Bu konudan çalışma günlüğünü 2021 kadar düzenli yazacam bana ve herkese kolay gelsin

Konu kesinlikle troll değil troll yapacak kadar düşmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbiy -- 30 Ocak 2020; 0:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçek mi bu olay
  • Hocam vallahi gerçek yalan yok vallahi daha kötu hatta üstten anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbiy -- 29 Ocak 2020; 19:37:24 >
  • Hocam aldigin puana bakarsak icinde harbi potansiyel var. Tyt ayt de bilirsin birikim işi. Aklinda mezuna kalmak varmis. Calisarak kalmayi dusunuyorsun yani bu cok iyi bir sey. Elinden gelen her seyi yap. Kendine inaniyorsun. Basari seninle olsun dostum.

Bu arada insanlari cok takma fazla konusuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun, kötü zamanlar geçirmişsiniz. Bunların kısmen düzeldiğine sevindim. Hedefiniz oldukça yüksek ve siz çalışmaya yeni başlayacaksanız bence bu yıl sadece tyt sınavına hazırlanın. 4 ayda iyi bi yere gelebilirsiniz. İstediğiniz gibi gelmezse de en azından önümüzdeki yıl tyt temeliniz olur ve ağırlıklı olarak ayt çalışabilirsiniz. Bunun sizin için daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
  • mrbiy M kullanıcısına yanıt
    peki kaç net yapıyosun şu an
  • Saolun hocam tavsiyesini düşünecem ailem mezuna kalmayı düşundüğümü bilmiyorlar odada ders çalıştığımı zannediyorlar onceden hep ağlıyordum 3 gündur adam akıllı başladım tyt ayt yi bitireyim ki birlikte ailem bana kızmasın sonuclar kötu gelsede bir sey demezler ama ayt yi bitirmesem kızarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardımm
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tyt hiç calışmamışım 70 net geliyor

İşiniz zor hocam, umarım bunun altından kalkarsınız. O zaman bitirmek için çok üstünkörü çalışmayın hocam. En azından matematiği baya ince detayına kadar öğrenin, seneye sıkıntı çekmezsiniz en azından tyt'niz ve ayt matematiğinizin sağlam bir temeli olur. Tekrardan kolay gelsin.
  • Saolun hocam gecemi gündüzüme katacam yapacak bir şey yok

Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. İyi bir planlama ve istikrarla sağlam adımlar atabilirsiniz.
  • ben de lise zamanı depresyona girmiştim psikiyatriye gidebilirsin antidepresan biraz rahatlatabilir sosyalleşmeye çalış arkadaş edinebilirsin belli bi temelin var zaten mat 1 de falan pek sıkıntı yaşamazsın 2021 için hazırlanıyosun anladığım kadarıyla şimdiden ayt mata başlarsan seneye de tekrar+deneme yaparsın dershane gidicen mi ya da özel ders alıcan mı
  • Dershane hocam

• İyi olmana sevindim gerçekten. Umarım daha iyi olur her şey.
    4 ayda konular biter mi, bitsede sağlam biter mi bilemiyorum. Bu süreye yaz tatilini de ekleyebilirsin. Forumda her ne kadar önerilmese de bekir avşarın videoları plan yapmanda yardımcı olabilir.

• nezya kullanıcısına yanıt
    Bekir hoca candır mezunları umut oldu bana tavsoyeniz icin cok tşkürler

• güzel trol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aman ha bu arkadaşı dinleyip antidepresan gibi saçma sapan ilaçlar kullanma hiçbir işe yaramıyorlar emin ol psikolojik sorunlar ilaçla düzelmez geçici süreliğini uyuşturur insanı. Kardeş sende boş öneriler verme millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 29 Ocak 2020; 20:54:23 >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben kimseye antidepresan yazamıyorum zaten :D psikolojik sıkıntıların varsa psikiyatriye gidiyosun o da durumuna göre uygun görürse antidepresan yazıyo yani benim söylememle antidepresan gidip alamaz zaten
  • Kardeş adam düzeldim diyor sen psikiyatriye git antidepresan rahatlatır diyorsun bi bk yaramıyor o ilaçlar

• Hocam bu sene kazanırsam size seneye sorunlarınızda yardımcı olmak isterim. Arkadaş eklerseniz gerektiği zaman dönüş yapmaya çalışırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.