Şimdi Ara

lütfen bana acil bi yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı anlatıyorum lütfen okuyun dün aksam pcmi normal yolla kapattım ve o ana kadar sorun yoktu ama bu sabah pc yi açmaya çalıstığımda bana windows un içinde bazı system klasöründeki bazı dosyaların silindiğini yada bozulduğunu söledi ve onarmak için xp kur cd sini takıp ilk ekranda 'r' yi seç diye de bi uyarı veriyo bunu hiç anlamasamda deniyorum ama bu dediği bi işe yaramıyo ve en basa geliyoruz ve virüs fln olması da mümkün değil lütfen nasıl pc mi kurtarcam bu saçmalıktan bir yardım edin simdiden çok tşkr .O dosyalar nasıl olduda durup duruken silindi kafayı yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speak2MyHand -- 31 Temmuz 2006; 22:12:56 >

• güvenli kipte açmayı denedin mi hiç? önce bunu bi dene açarsan eğer sorunun ne oldugunu belki bulabilirsin.. en azından virüs taraması yapabilirsin.. olmazsa f8 e bastıgında çıkan menüde.. en son iyi yapılandırma ile aç var .. gerçeği bu silinen dosyaları geri getirmez ama yinede bir denemen de fayda var..
  • Ve ek bilgi vermek istiyorum benim D diskimde bir Norton Ghost yedeği var ama PC kapalıyken Norton Ghost disketini takıyorum ve pc yi açmayı deniyorum ama Ghost diskini hiç çalıstırmadan eski hatayı weriyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maarul

güvenli kipte açmayı denedin mi hiç? önce bunu bi dene açarsan eğer sorunun ne oldugunu belki bulabilirsin.. en azından virüs taraması yapabilirsin.. olmazsa f8 e bastıgında çıkan menüde.. en son iyi yapılandırma ile aç var .. gerçeği bu silinen dosyaları geri getirmez ama yinede bir denemen de fayda var..

ya cahillime ver ama nasıl yapıcam o işi (güvenli kip te açmayı fln hiç bi seçenek göremiyorum ki.
  • makina açılırken f8 bas sürekli. karşına ya direk güvenli kip seçeneği gelecek yada hdd cd-rom gibi gelecek hdd yi seçip devam et basmaya f8e
  • bu arada disket konusunda da eğer biostan disket sürücüsünü boot ta ilk sıraya alırsan makina açılırken disketi takarsan muhtemeldirki ghostt açılacaktır..
  • quote:

makina açılırken f8 bas sürekli. karşına ya direk güvenli kip seçeneği gelecek yada hdd cd-rom gibi gelecek hdd yi seçip devam et basmaya f8e

söylediğini deniyorum ama malesef tekrar aynı hata geliyoru pff.
  • hata tam larak nerde geliyo .. hangi ekranda yani ? ve dosyaların ne oldugu yazıyomu..
  • quote:

bu arada disket konusunda da eğer biostan disket sürücüsünü boot ta ilk sıraya alırsan makina açılırken disketi takarsan muhtemeldirki ghostt açılacaktır..

hmm bak bu işime yaradı boot tan düzelttim sırayı ama lanet disket yanlıs çıktı yane ghost disk i sandığım disk başka bişeymiş peki bu ghosu nasıl bulabilirim evden arayıp bulmaya kalkarsam işim çoooooooooook.
  • tam böyle PC açılırken 30 sn olmadan yani kocaman bi X işareti gelir ya hani anakartın işareti sora ekran kararır fln soar o hata geliyo hatada aynen şöyle yazıyo

Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı
    \Wındows\System32\Config\System
  • northon ghost diye aratırsan bi çok download sitesine ulaşabilirisn ..
  • Annemin lap-top un dayim ama korkunc eski bi alet PC mi istiyorum been yardım.
  • ya eğer senin d: sürücün var ve bilgilerin ordaysa yani c: ye format atmanda bi sakınca yoksa bence çokta fazla kasmadan format at derim.. çünkü işletim sistemi göçmüş heralde.. bu aşamadan sonra açman zor olacaktır..
  • evet sanırım başka çarem yok ama artık beni kurtarmanızın tek yolu bu ghost u bulmam ve sizinde yardım etmeniz tabiki ve sora onu bi cd ye çekip çalıstırmam.Siz bayağa ustasınız hiç bildiğiniz ghost fln warmı yane bana ulastırabileceğiniz.

su an ghost indiriyorum ama 45mb yane bunu nası bi diskete sığdırıyolar anlamadım sanırım bunun içindeki bazı seyleri diskete atıyolar hepsini değil yane peki bazı seyler ney onları atiyim cd ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speak2MyHand -- 31 Temmuz 2006; 22:39:35 >
  • lütfen bana sadece son 1 cevap yeter help =S.
  • hadi arkadaslar çok mu zor yaw bu ghost için hazırlayacağın cd nin içine ne koyacağım..
  • bendeki cd in içindeki dosyalar bunlar..

lütfen bana acil bi yardım lazım.
  • ama benim indirdiğim ghostta sendeki gibi dosyalar yok ama neyse ben sabah bilgisayarcıdan bi tane daha disket isticem neyse çok sağol maarul baskada ilgilenen olmaması ne kötü.
  • ghostu şuan çalıştığın makinada aç ve açılış disketi oluştur bi tane. sonra ghost yedeğin olan makinyı bu açılış disketi ile açıp yedeğini kurabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.