Şimdi Ara

Lütfen bana bi yardım edin çıldırmak üzereyim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende P4 3,2 1024 DDR2 160 GB SATA X 700 XTPRO olan bi sistem var bu sistemde daha önceden hiç bi problem olmadan F1 2002 oynayabiliodum ancak şimdi aynı oyunda aynı sistemde aşırı bir takılma mevcut bu neden olur 3 kez format attım çare olmadı ramlerin yerini deiştirdim olmadı sorun olmadan önceki driver ları yükledim olmadı ne zaman başladı die sorarsanız onuda bilmiorumm yapmadığım şey kalmadı çıldırcam artık ne olur bana bi çıkış yolu gösterin cevaplarınızı bekliyorum saygılar..

• Dostum ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabilir. Fazla ısınmadan kaynaklanan bir şey bence kasanın içini bir aç fanları kontrol et tozlanmış falan olabilir onları temizleyerek dene istersen.
  • Yaww abi öle aman aman bi toz yok ısınma yapacak kadar işin ilginci sadece f1-2002 ve fifa 06 da yapıor başka bi oyunda problem yok yani mesela hl2 ve battlefield2 oyunlarını full grafik sorunsuz oynuyorum lütfen yardım edin eknik bilgisi olan ve varsa işyeri sahibi biri varsa onunla direkt görüşüp ücreti karşılıında pc mi yaptırabiirm çünkü daha benim yapcak bişeyim kalmadı...
    Eğer varsa böle biri msn: ilbayy@hotmail.com
  • bazen yüklenen pach ler bu tip sorunlara neden oluyor bende anlamış değilim ben geçen sene mediawal total war ı gayet güzel oynarken o kadar güncelleme o kadar update den sonra şimdi sadece oyunu açabiliyorum ilk sahnede hata verip windowsa geri atıyor ve sadece o oyunda yapıyor...
  • OyunLarin Grafik ayaRLarini gözDen geCirDinmi ßide directx ayarLarini kontroL et ßide en son sürümü oLmasina .. ßide ekraN kartinin driverini günceLLesené ßækalim sorn kaLkıcaKmi ? ßiRde fifa oyununu Cd'Lé oynuoRsan oyun sıraSİnda cd istedigi zaman oyuN okumamazlik yapaßiliR yada cd'de sorun oLaßiliR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaLed -- 17 Mayıs 2006; 1:43:46 >
  • cıldırmana gerek yok elektronik malzeme olur boyle şeyler pc garantisi varsa hiç bekleme gonder yoksa bu tip takılmaları genellikle vga yapar başka ekran dene senın pcde kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.