Şimdi Ara

Lütfen bi bakın cok onemlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sorunum var Olay şöyle başladı : Kasımdı aylardan , ders başladı (Fizik). Kalbimin hızlı attığını hissettim eş zamanda miğde bulantısı da başlamıştı fakat kusmayacağımı biliyordum. Hızlı hızlı nefes almaya başladım otomatikmen. Sınıf 17 kişi camlar kapalı. İzin aldım çıktım lavaboya. 15 Dakika boyunca sakinleşmeyi bekledim. Tenefüs olduktan sonra Biyoloji dersine girdim, fazla kıpırdamamaya çalışıyorum. Miğdemin bulandığını hissediyorum fakat kusmayacağımı da biliyorum. Aynı olay gene baş gösterdi , Bu sefer kitap kalemi toplayıp eve gittim. Ertesi günlerde dersaneye uğramadım çünkü kapıdan girince en fazla 15 dk durabiliyorum. Ardından gene bulantılar ...

Töder 1 e girerken sıanvda cıkıcaktım ama cıkmadım o an cok kotu oluyorsunuz.. ocakta falan deneme sınavına girmişdim. 24 kişi var bir sınıfta haliyle 2 şerli oturuyoruz yanımda bir çocuk ben cam kenarındayım. Her neyse benim aklımda bulantı felan hiç birşey yok. Türkçe 18. Sorusuna geldiğimde kalbimin hızlı hızlı attığını hissettim eyvah gene mi dedim . Nefes verirken boğazımda bir yoğunluk oluyor sanki miğdem yukarı çıkıyormuş gibi oluyordu izin aldım tuvalete gittim. Sonra sınavı terketmek zorunda kaldım. Çünkü kafamı toparlayamıyorum miğde bulantısını akla getirince dahada azıyor. Kusmayacağımı biliyorum sadece rahatsızlık veriyor. Resmen daralıyorum duvarlar üstüme geliyordu. Ama son 3 denemedir rahat gırıyorum sınavlara ama oncesınde cok korkuyorum kusucam dıye.Sımdı gerçek sınavda aynsısı olacak kusucam ve sınav ıptal olucak h er şeyi mahfedicem sanıyorum.Tuvalet ıznıde yok cıkamıyorsun.Cok korkuyorum.Psikologa gıttım cok para ıstedıgı ıcın ılk seansta bıraktım ılk seanstada pek katkısı olmadı.

Ne yapmalıyım arkadaşlar YGS sınavında da böyle olursa ben Biterim . Kasımdan beri bunun korkusunu cekıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: XENFRE

1 kısı bıle bısı yazmıcakmı be

• Korkusunu çekersen başına gelir. Onu düşünmemeye çalış. Koskoca 365 günun birinde değilde o günde hasta olma ihtimalin niye farklı olsun şu an sağlıklı isen o zamanda olmaman için bir sebep yok. Ama şu mükemmel beynimizin varya ona bi hasta olucam o gün dersen hasta olmasan bile hasta olursun. Şöyle açıklayayım. Bir gün bir adam bir fabrikanın dondurucu bölümünde kilitli kalmış. Adam demiş ben bittim ne yapıcam bu soğukta kesin donarak ölücem. Adam ertesi gün hayatını kaybetmis. Ama o gün dondurucunun sıcaklığı 20 dereceymis. Pozitif ol midenin bunalması için sebepler arama. Her şey güzelce olucak bitecek bir de bakmisiz YGS den çıkıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 6 Mart 2015; 11:41:49 >
  • Panik atak galiba
  • Psikiyatriste git
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Panik atak galiba
    buda geçer buda hallolur rahat olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufo007

Korkusunu çekersen başına gelir. Onu düşünmemeye çalış. Koskoca 365 günun birinde değilde o günde hasta olma ihtimalin niye farklı olsun şu an sağlıklı isen o zamanda olmaman için bir sebep yok. Ama şu mükemmel beynimizin varya ona bi hasta olucam o gün dersen hasta olmasan bile hasta olursun. Şöyle açıklayayım. Bir gün bir adam bir fabrikanın dondurucu bölümünde kilitli kalmış. Adam demiş ben bittim ne yapıcam bu soğukta kesin donarak ölücem. Adam ertesi gün hayatını kaybetmis. Ama o gün dondurucunun sıcaklığı 20 dereceymis. Pozitif ol midenin bunalması için sebepler arama. Her şey güzelce olucak bitecek bir de bakmisiz YGS den çıkıyoruz.

Hocam ne demek ıstıyosun :) korkusunu cektıgım ıcın basımamı gelecek sımdı? Inanın her denemeye aynı korkuyla gidiyorum hatta yanımda bırılerını goturuyorum kı bısı olursa tek kalmayayım.Ama sınava gırıyorum bı bakıyorum bısı yok..Ama ondan önceki korku zatn bedel ona

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Psikiyatriste git

hocam ilaç kullanmak ıstemıyorum.Cok zararı var yasım 18 degıl (daha 2-3 ay var gırmeye) daha.Ilac vermıyorlar cok vahim bir durum yoksa ( cok ust durumlar ) bizimki kucuk bır sorun onların yanında..
  • Teyzemdede var doktora git kalp ilacı var onun kullanmalısın sınavda olması muhtemel teyzem anneanemle yada dedemle kavga ettiğinde yada küstüğünde oluyor bi olayı çok kafaya taktığında baş gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Panik atak galiba

evet hocam panık atak.O an korkuyosun daha dogrusu sınavdan once korkmaya baslıyorum dershanedekı denemelere gıtmeden önce.Sonra zar zor arabada gıdıyorum.Sınav baslıyor ilk 10 dk cok kotu gecıyor kustum kusucam ( sukur daha hıc kusmadım ) ama bır sey olmuyor.Sonrra normal rahatım ama yorgun hıssedıyorum sonrasında.Ama son 3 denemedir şükür rahat gırıyorum yanı sınavdan once yine tedirginlik var ama sınav anı ( ilk 10 dk falan) hiç bir şey yok güle oynaya giriyorum ve sonuclarımada yansıdı netler arttı son 3 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Teyzemdede var doktora git kalp ilacı var onun kullanmalısın sınavda olması muhtemel teyzem anneanemle yada dedemle kavga ettiğinde yada küstüğünde oluyor bi olayı çok kafaya taktığında baş gösterir

hocam kalp ne alaka anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XENFRE

quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Teyzemdede var doktora git kalp ilacı var onun kullanmalısın sınavda olması muhtemel teyzem anneanemle yada dedemle kavga ettiğinde yada küstüğünde oluyor bi olayı çok kafaya taktığında baş gösterir

hocam kalp ne alaka anlamadım

Panik atak kalbin gereğinden fazla çarpması onu önlemek için
    merak etme anjiyo olmayacaksın
  • XENFRE X kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başına gelicek demiyorum. Mümkün olduğunca düşünmemeye bak diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Yok hocam başına gelicek demiyorum. Mümkün olduğunca düşünmemeye bak diyorum.
    miğde bulantısı tam olarak neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew Lincoln

miğde bulantısı tam olarak neresi?

Alıntıları Göster
    Bu mide olayını sınavda aklına getirme.Sakin ol.Normal bir günmüş gibi düşün.Gerisi gelir inşAllah.
    Ben de panik atak hastasiyim. Bende bu sekil de gostermiyor kendini . Yani kusma dusuncesi olmuyor. Kalbim hızlı carpiyor daraliyorum . 3 4 yildir var bu olay. Ilac kullaniyorum . Ilaca baglanmak istemiyorum ilac mal yapiyo falaan dusuncelerini unut once . Iyilesmek duzelmek icin kullaniliyor ilaç . En yakın zamanda ilacla tedaviye vasla derim. Ilk 1yada2gun sersemlik yapar o yuzden sinava kadar duzene girmek icin en kisa zamanda basla. Ilac tavsiye ederdim ama o riski alamam tabiki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: melisevgi

Ben de panik atak hastasiyim. Bende bu sekil de gostermiyor kendini . Yani kusma dusuncesi olmuyor. Kalbim hızlı carpiyor daraliyorum . 3 4 yildir var bu olay. Ilac kullaniyorum . Ilaca baglanmak istemiyorum ilac mal yapiyo falaan dusuncelerini unut once . Iyilesmek duzelmek icin kullaniliyor ilaç . En yakın zamanda ilacla tedaviye vasla derim. Ilk 1yada2gun sersemlik yapar o yuzden sinava kadar duzene girmek icin en kisa zamanda basla. Ilac tavsiye ederdim ama o riski alamam tabiki .
    cevaplar ıcın tesekkurler ınsalalh bişi olmayacak.Zaten bunu atlatırsam rahat bir şekilde lys ye de rahat girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melisevgi

hocam haklısın ılac gecirebilir ama bi türlü içmek nasıp olmadı dua ederken nasıpse ıcıyım bana fayda verecekse ıcıyım dıye dua ettım ve içmedim.Bu saatten sonra ıcsemde pek yararı olmaz ki.Aklımda mide bastırıcı kucuk hap olan ılacklar var.Onlarada pek guvenemıyorum.Allaha emanetiz.. İnşallah bişi olmadan atlatırız sınavı

Peki madem . Ins iyi gecer atlatrsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.