Şimdi Ara

Lutfen bi bakin cok onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim yapmak istedigim bilgisayarim>ozellikler tiklandiginda sol kosede isyerimin logosunu yerlestirmek istiyorum yani demek istedigim (toshiba,compaq,dell) gibi firmalarin orjinal isletim sistemlerinde bilgisayarim ozelliklerinde logolari gorunuyor bende kendi yukleme yaptigim bilgisayarlara isyerimin logosunu yerlestirmek istiyorum bunu nasil yapabilirim bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanki -- 7 Temmuz 2005, 17:05:15 >

• "StyleXP" veya türevi programlar yapar istediğinizi.
  • windows un kendi icerisinden bu islemi yapma imkanimiz varmi ?
  • Vardı ama ben bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazarlar..
  • ...Resource Hacker... bu programla yapabilirsin...

<DownLoad>
  • Tsk ederim lost ilgin icin.

Arkadaslar bileniniz varsa bu konuda bana lutfen yardimci olun gercekten benim icin cok onemli elimde bir setup dosyasi var onu pc ye kurdugumda otomatik olarak gostermis oldugum yere gordugunuz logoyu yerlestiriyor ama ben istiyorum ki kendi hazirlamis oldugum logo gorunsun setup dosyasinin icerisine res hacker programi ile girmeye calistim ama bana logoyu degistirme imkani tanimadi eger bu setup dosyasinin icerigine tam bir girebilsem belki ben kendim bu durumu halledebilirim onerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum tesekkurler

• bu programi denedim ilk once yaptigim sey buydu ama bana logoyu gostermedi haliyle degistiremedim bunun disinda exe scope yide denedim oda ayni olmuyor
  • Restart yapmak gerekir her ne şekilde değiştirilir ise değiştirilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.