Şimdi Ara

lütfen bi göz atarmısnız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bildiginiz üzere lwl 40 ile 45 arası gorew yok bn butun gorewlerı wererek lwl 42 ye ulastım..dıger 3 lwlı nerde kasmalıyım nerde daha hızlı kasarım..?sro hakkında tecrubeli arkadaslara cwp yazmasını rica ediyorum..

saygılar..

• small bunwang ve bunwanglarda
  • bence o 3 lvl i framda geçir tavsiye sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: weraszx_27

bence o 3 lvl i framda geçir tavsiye sana

bende şuan 42 deyim %85 te tam bir ölüm bide sp farmmı yapcaz yok artık yaw
  • Evet cok zor ya benim görevler nedense biraz erken bitti suan 41 im bütün görewler bitti 45 e kadar napıcam bilmiyorum ya nerde kasabilirim ? bide full str blade yim kesmek te zor oluyo yaww
  • LVL inizin yaratıklarını kesin her zaman. heyecan aramayın hızlı kasmyada çalışmayın.
  • Small Bugwag 45 e kdr 45 te zaten questi var 46 da ujigi lere git onlarında gorevlerini bitir ve 52 e kadar orada kas ondan sonra 52 de penon a gidecen zaten aslında bu penonları anlamışdeğilm hacım en azından 5 lvl i orada kasıyoruz ama quest bile yok!Bu joymax ı anlamak acaip bir olay hacım az bi alanda ve nadir bulunan bandit bowman lere tam 3 kere tekrar eden quest koyuyor ama haritanın koskoca bölümünü kaplayan penonlara 1 quest bile koymuyor anlamadım gitti hacım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

LVL inizin yaratıklarını kesin her zaman. heyecan aramayın hızlı kasmyada çalışmayın.

ama bn hızlı kasmaq ıstıom.. nyse burdan anlasılıo ki guıldce party yapıp dgru hotan bashcelerınenası olsa 3umzde aynı lwdeyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeAn_daRk -- 31 Ağustos 2006; 22:56:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.