Şimdi Ara

Lütfen bi okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bunda yaklaşık birsene önce xa aldım ama aldığım günden beri bin pişmanım şikayetlerim telefonun çok fazla ısınması nerdeyse hiç şebekenin çekmemesi bataryanın çok çabuk boşalması gibi...
    derken son 3 ay içinde 3 defa garantiye gönderdim ve yapmadan gönderdiler üstelik sağlam kamerayıda bozmuşlar şimdi ben servisi tüketici hakem heyetine şikayet etmek istiyorum . sizce sonuç benim lehimemi sonuçlanır ve ne kadar sürer daha önce thh ne işi düşen biri yazabilirmi
    (ayrıca bi masrafı çıkarmı -öğrenciyimde-) lütfen yardımcı olun

• Tüm fiş, fatura ve durumunu anlatır dilekçeyi Tüketici hakem heyetine verirsin. Yaklaşık 6 ay incelenir, bilir kişiye falan gider. Büyük ihtimalle de lehine sonuçlanır. Tabi sen de bu 6 ay (iyi ihtimalle) bu telefondan yararlanamazsın.
    Başarılar
    Ekleme: Masraf çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 7 Eylül 2017; 9:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

Tüm fiş, fatura ve durumunu anlatır dilekçeyi Tüketici hakem heyetine verirsin. Yaklaşık 6 ay incelenir, bilir kişiye falan gider. Büyük ihtimalle de lehine sonuçlanır. Tabi sen de bu 6 ay (iyi ihtimalle) bu telefondan yararlanamazsın.
    Başarılar
    Ekleme: Masraf çıkmaz.

Hocam zaten şu an kullanmam için bi telefon um var sizce ücret iadesi mi gelir yada yeni cihazmı

Bu arada 6 ay biraz fazla değil mi bi kaç yere sorunca 40 günde sonuçlanır demişlerdi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.