Şimdi Ara

lütfen bilenler cvp versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kankalar şimdi burning crusade war ya onu alan elemanın bi de wow alması lazım mı yoksa wowun korsan cdsini alsa yeter mi bi yardım nası oluyo bu iş? veya burning crusade in içinden cd key çıkmıyosa korsan alsam olur mu?

• BC oynamak için önceden alınmış bi acc olması lazım yani bc nin içinden acc keyi çıkmıyo o sadece ilk paketten çıkıyo ozaman ikisinede alman lazım
  • walla benm durum biraz öyle olacak ilk wow alıcam ondan sonra bc. ama benm de merak ettiğim bi şey var şimdi ben wow alınca onu en son patchini kuracak mıyım yoksa wow yükleyip hiç patch yapmadan direk bc mi yükleyecem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

walla benm durum biraz öyle olacak ilk wow alıcam ondan sonra bc. ama benm de merak ettiğim bi şey var şimdi ben wow alınca onu en son patchini kuracak mıyım yoksa wow yükleyip hiç patch yapmadan direk bc mi yükleyecem?

valla benim tahminim(bi bilgim yok sadece tahmin..) en son patche kadar indiricen ya bence kafanı takma zaten o indirecek sen yatacan
  • hehe saol bu arada avatarlar aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

hehe saol bu arada avatarlar aynı

ewt lan nie çalıon benim avatarımı?
  • vesikalık resmi koydum o da suç oldu yaa!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceza yedim bilgi verin lütfen :s
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim kadarıyla BC paketi patch olarak yuklenecek ve bunun parasınıda credi kartından cekecekler.
    30-50 euro civarında olacakmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: muurat_82

Bildigim kadarıyla BC paketi patch olarak yuklenecek ve bunun parasınıda credi kartından cekecekler.
    30-50 euro civarında olacakmıs

öle bişey olsaydı kutu çıkarmazlardı
  • nerde beles ora yerles gibi olmus adamlar bize amelelikmi yapsın bcyi cıkarmakla..içinden %90 cdkey cıkacak o cdkeyler bu hesap bc bolgelerine girebilir,meslek train alabilir vs gibi seylerin anahtarı olacak..tabi cdlerde sana guncellemeleri yapıp outlands vs yukleyecek

bu sadece bi tahmin ama ben yapsaydım oyunu boyle yapardım
  • Bc satın alınıcak ve içinde bütün patchler olacak sadece 1 kere bc yi satın almak için para ödeyecez.Kurup oynayacaz sonra.
  • daha kac ay var cıkmasını neyi tartısıyorsunuz
  • Olsun tartişmak lazım
  • kankalar key çıkmazsa içinden hangi salak gider de orjinal BC alır git wowu al bcyide kur oooooh mis gibi oyna ama oluyo mu diyom işte öle
  • ya abi dediğime kulak ver sen olmaz diyorum
    isteyenle 1 copperine iddaaya bile girerim
    ama benimki gibi olma ihtimali %90
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.