Şimdi Ara

LÜTFEN BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ KPSS/ORTAOGRETİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,bi kaç sorum var bilgisi olan herkes bişiler yazarsa mutlu olurum.çünkü hiç bi bilgim yok sadece basvurdum
    samsun da yaşıyorum ve omuden bi yer kazandım ve kayıt yaptırcam.aynı zamanda kpss ortaogretım sınavına da basvurdum eylül de yapılacak olan.

1)samsunda memur olmam için sizce kaç puan almalı ve kaç net yapmalıyım
    2)eger gerekli puanı alırsam ne gibi meslekler onume cıkar. (birisi aşcılık şoförlük fln dedi.acaba okullarda da gorev alabılıyomuyuz ya da kutuphanede calısmak gibi)?
    3)sizce okulla birlikte çalışılabılır mı.bu benı pek yorar mı? devamsızlıktan kalır mıyım?
    4)ben hala ders çalışmaya baslamadım ama matematık,geo ve turkcem çok iyidir 60 da en az 50 yaparım büyük iht(inş.) ama diğerlerine hiç calısmadım ve sayısalcıydım sizce 1 ay da tamamlayabılır mıyım?
    5)sınavda baska hangi konulardan kaçar soru cıkıyor?

biraz cok oldu ama en azından bir iki soruma herkes bi yorum katarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watters_55 -- 21 Ağustos 2012; 4:20:29 >

• uuuuppppppppp
  • 1.Ortaöğretim düzeyin genel olarak atanabilmek için 90 ve üzeri almak gerekiyor.
    Aşağıdaki listede ayrıntılı atama sonuçları mevcut.
    Samsun için de hemen hemen aynıdır .
    http://kpssnotlar.com/kpss-lise.html
    2. Yine yukarıda ki linkte bulunan listede atanan memurların kadrolar mevcut.
    Bunları inceleyerek bir fikir edinebilirsin.

4.KPSS Genel Kültür için hazırlanmış en pratik özetler mevcut linkteki sitede . Bu özetlerle 90 saatte KPSS Genel Kültürü bitirebiliyorsunuz.
    Ayrıca Son Hafta Taktiğini de bu özetlerle uygularak sınavda üstün başarı sağlayabalirsiniz.
    Unutmayın KPSS Genel Kültürde Son Zamanlar çok önemli. Her zaman hazırlanma şansınız var bu özetlerle.
    www.kpssnotlar.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.