Şimdi Ara

lütfen bir akıl verin tavsiye istiyorum önemli konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes bu konudaki goruslerinize sonuna kadar katiliyorum. Bu isin icinden cikmanin tek bir yolu var , internetten arac satisini yasakliycaksin. Malum sireler kapatilmali. Piyasanin icine eden vatandasin cebindeki parayi eriten terminaller o siteler. Adam 2003 model benzinli 180 bindeki boraya 42.500 yazdi.

KALİTE REKLAM İSTEMEZ -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kalite-reklam-istemez-229723364/detay

Simdi bu ilanlarin oldugu doganlara 18 bin 20 bin tllerin yazildigi sitelerin halka faydasi ne.

Tek cozumu bu sitelerin kapatilmasinda buluyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

Dalga gecmiyorum.. 2005 focus,bnm için fiattan 3gömlek üstündür.. Uçan tenekeye para vermek
    Tercih meselesi, o yuzden uslubune dikkat etmelisin.görüşünü yardıma ihtiyacı olana yaz

kardeş arabası tenekeden kafası tenekeden anlamaz bunlar senin dediklerinden 100 bin altı konulara tıklamayacaksın hiç hep teneke konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardes bu konudaki goruslerinize sonuna kadar katiliyorum. Bu isin icinden cikmanin tek bir yolu var , internetten arac satisini yasakliycaksin. Malum sireler kapatilmali. Piyasanin icine eden vatandasin cebindeki parayi eriten terminaller o siteler. Adam 2003 model benzinli 180 bindeki boraya 42.500 yazdi.

KALİTE REKLAM İSTEMEZ -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kalite-reklam-istemez-229723364/detay

Simdi bu ilanlarin oldugu doganlara 18 bin 20 bin tllerin yazildigi sitelerin halka faydasi ne.

Tek cozumu bu sitelerin kapatilmasinda buluyorum ...

açıklama kısmınada yazmış yorum yapmak için aramayın diye hocam bence kapatılması değilde ücretli ilan verilmesi daha uygun olur yani her canı sıkılan malum sitede ilan açmamalı bence en azından ücretli olursa bir takım kendını kurnaz sanan çakallar bu yuzden elenir bence bu sitelerin kapatılması yerine galerici veya al sat çıların önüne geçilmeli

• Arkadaslar yazdiklariniiz dogrultusunda bktim ama bna en uygun olan clio3 gibi geliyor otomatik lpgli grandtour yada normal olani alacagim galiba ne yapicam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.